Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ.: “Η καθοδήγηση Αυγενάκη καταλυτικής σημασίας για να φτάσουμε προ των πυλών για την αναγνώριση του ΜΜΑ”

Στην καταλυτικής σημασίας καθοδήγηση και αρωγή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την αναγνώριση του αθλήματος του Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (ΜΜΑ) στην Ελλάδα, στέκονται τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας MMA IMMAF – International Mixed Martial Arts Federation, με την κάτωθι επιστολή στον Τύπο.

“Ευχαριστούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη @lefteris_avg για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του στις ΜΜΑ. Η καθοδήγηση του ήταν καταλυτικής σημασίας για να φτάσουμε σήμερα προ των πυλών για την αναγνώριση του αθλήματος που χιλιάδες αθλητές, προπονητές και φίλοι του στην Ελλάδα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.
Η Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. @pmmaf.gr είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεικτών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και αριθμεί πάνω από 70 σωματεία-μέλη σε ολόκληρη τη χώρα.
Το μέγεθος και η εμπειρία της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. που αποκτήθηκε μέσα από τα 20 και πλέον χρόνια προσφοράς των μελών της στο χώρο των ΜΜΑ, την καθιστά τη μόνη επιλογή για την ανάπτυξη του μοναδικού αυτού αθλήματος στην Ελλάδα.
Ώντας μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ΜΜΑ @immafed το μόνο επίσημο κυβερνών σώμα παγκοσμίως στις ΜΜΑ και συνεργάτης του UFC, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της για σωστή ανάπτυξη του αθλήματος.
Η ομοσπονδία μας έχει μοντέρνα και δημοκρατικά πρότυπα λειτουργίας, προσεγγίζοντας το άθλημα από πολλές γωνιές, αθλητικές αλλά και κοινωνικές.