Κυριακή
2
Οκτώβριος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μεσσήνη!

Έτος με ιδιαίτερο συμβολισμό για την ομάδα της καθώς μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια δινει (ξανά) το πρώτο της αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, νυν Super League II. “Όλοι οι δρόμοι αύριο οδηγούν στη Μεσσήνη”με αυτή την παρότρυνση η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το “παρών” αύριο στο γήπεδο της γείτονα πόλης για την πρώτη εντός έδρας αποστολή στο εφετινό πρωτάθλημα. Πρώτος αντίπαλος ο Παναθηναϊκος Β.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΣ

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

“Ένδεκα χρόνια πέρασαν από τον τελευταίο αγώνα της Καλαμάτας στην έδρα της για την Β κατηγορία (Σούπερ λιγκ 2 πλέον) και η Μαύρη Θύελλα επιστρέφει μπροστά στους οπαδούς της σαν γηπεδούχος σ’ αυτή την κατηγορία.

ΟΛΟΙ οι δρόμοι αύριο οδηγούν στη Μεσσήνη όπου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό Β!

Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές σας περιμένουν να ενισχύσετε την προσπάθεια των παικτών μας να φτάσουν στη νίκη!

Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, ενώ θα τηρηθούν ευλαβικά όσα έχουν σχέση με το υγειονομικό πρωτόκολλο για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η προσέλευση του κόσμου να μην γίνει την τελευταία στιγμή για αποφυγή συνωστισμού και οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους όσο γίνεται νωρίτερα.”

Μοναδικός απών για τον Νίκο Αναστόπουλο ο εγχειρισμένος Τιμόθεος Τσελεπίδης. όσο για την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα, αποτελείται από  20 ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται αύριο, το Σάββατο, στο γήπεδο της Μεσσήνης.

Οι τιμές είναι 15 και 20 ευρώ και οι φίλαθλοι παρακαλούνται για λόγους μη ύπαρξης συνωστισμού να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους όσο γίνεται νωρίτερα. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει σύμφωνα με όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας.

SL2: ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Διοικητικό Συμβούλιο με φόντο τα τηλεοπτικά θα έχει τη Δευτέρα η Super League 2. Η συνεδρίαση έχει σημαντικό σκοπό καθώς στο επίκεντρό της θα βρεθούν τα τηλεοπτικά  που μέχρι σήμερα δεν έχουν ευοδώσα όσα οι ομάδες της λίγκας ήλπιζαν σε οικονομικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας: “Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 22.11.21 και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση για την πρόταση της ΕΡΤ
2) Αγωνιστικά θέματα
3) Διάφορα θέματα”

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ

ΚΑΒΑΛΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ

– ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΑ

… ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ -3!

Στο μεταξύ Ζάκυνθος και Καβάλα έχασαν τα ματς με Καλλιθέα και Απόλλων Πόντου, αντίστοιχα ενώ τους αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί.

Ήττες στα χαρτιά για Καβάλα και Ζάκυνθο για τα ματς που δεν κατέβηκαν με Απόλλωνα Πόντου και Καλλιθέα, αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής της Super League 2.

Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ αλλά και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στις ομάδες, οι οποίες αναμένεται να ασκήσουν έφεση.

Κι αυτό διότι με βάση τα άρθρα που κλήθηκαν σε απολογία, δεν προβλέπεται το -3.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ α) Ποινή απώλειας του αγώνα στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη διάθεση επαρκών μπαλών για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα). ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τον Αναστάσιο Καζία από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (αγώνας με ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, 1η αγωνιστική)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ α) Ποινή απώλειας του αγώνα στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ΠΑΕ Καλλιθέα, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β΄ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β τις χρηματικές ποινές α) 1500€ και β) 2.500€. Συνολική χρηματική ποινή 3.250 €.
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τον ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ α) Χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ (μη προσέλευση προπονητή στον αγώνα με ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, 1η αγωνιστική).