Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

Πάμε για ”μαύρο” ρεκόρ στις αρχές Δεκεμβρίου Τι θα κρίνει την επιβράδυνση των κρουσμάτων (video)

Στο μεγάλο μέτωπο της πανδημίας, όπου το ένα μετά το άλλο… μαύρα ρεκόρ σε κρούσματα και νοσηλείες σπάνε καθημερινά και η ανησυχία εντείνεται, όσο αυτό καταγράφεται.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα πάμε μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου και δεν αποκλείεται τα κρούσματα να ξεπεράσουν τις 10.000. Την όποια επιβράδυνση στην καταγραφή θα την δούμε πριν τις γιορτές και εφόσον αυξηθεί ο ρυθμός εμβολιασμού και αποδώσουν τα νέα μέτρα.

ΣΤΟ ”ΒΑΘΥ” ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑ

Η κατάσταση αυτή μόνο… εφυσηχασμό δεν μπορεί να εμπεριέχει, και, παρά τα μέτρα η αγωνία χτυπά… κόκκινο. Όπως με κόκκινο έχουν “βαφτεί” στον επιδημιολογικό χάρτη αρκετές περιοχές της χώρας. Ανάμεσά τους Μεσσηνία και Αρκαδία, με τους δύο νομούς της Πελοποννήσου να παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα.

ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ -ΣΤΙΣ 35.000 ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Στις 35.000 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα και η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός. Αρκετά ξεκαθαρίζονται από την πλευρά των εκπροσώπων των χώρου και σε ότι έχει να κάνει με την πορεία από εδώ και στο εξής και στην αυξανόμενη πίεση προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ

Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού – Με ποιο εμβόλιο θα γίνεται η αναμνηστική δόση

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΑΝΘΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Κριτική από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για την ελλειπή στελέχωση στο σύστημα υγείας από τον τομεάρχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Ανδρέας Ξανθός παράλληλα στάθηκε στην πρόταση επίταξης κα ενεργοποίησης όλων των διαθέσιμων δομών σε αυτή τη μάχη.