Παρασκευή
19
Αύγουστος
TOP

Παμμεσσηνιακός Α.Σ.: Με 5 καρατέκα στο Πανελλήνιο Παίδων -Κορασίδων

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε με 5 αθλητές/τριες.  Οι αγώνες  θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε  το προσεχές Σαββατοκύριακο  9 & 10 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» (Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας) στο Περιστέρι Αττικής.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι  Ιωάννης και Ευάγγελος  Μπούρας.    

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:   Μιχοπούλου Δημητρία στα -49Κg. στις Κορασίδες του 2009, η Μιχοπούλου Μάρα στα -54Kg. στις Κορασίδες του 2009, ο Μπάλλας  Άγγελος στα  +55Kg. στους Παίδες του 2009, ο  Σμυρνιός Δημήτρης στα -45Kg. στην κατηγορία των Παίδων του 2009 και ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα +52Kgr. στην κατηγορία των Παίδων του 2010. Οι παραπάνω αθλητές/τριες  θα πάρουν μέρος  στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος).

 Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας  με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα: «Οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει  ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς  βελτίωσης.  Είμαστε πεπεισμένοι αν και το επίπεδο δυσκολίας θα είναι το κορυφαίο για την Χώρα μας, ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε  στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».