Κυριακή
29
Ιανουάριος
TOP

Πελέ: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο στο Σάο Πάουλο.

Η κατάσταση της υγείας του Πελέ είναι άσχημη, αφού ο “βασιλιάς” νοσηλεύεται ξανά στο “Άλμπερτ Άινσταϊν” του Σάο Πάουλο, αυτήν τη φορά με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η εισαγωγή του την περασμένη Τρίτη ήταν έκτακτη και παράλληλα με αυτήν εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στον Τύπο της Βραζιλίας που έκαναν λόγο για μη ανταπόκριση του οργανισμού του στις χημειοθεραπείες που υποβάλλεται.

Μάλιστα, το Σάββατο η τοπική εφημερίδα “Folha” υποστήριξε ότι πλέον ο 82χρονος θρύλος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να ανακουφιστεί από τον πόνο και την έλλειψη αναπνοών, χωρίς να υποβάλλεται σε παρεμβατικές θεραπείες.

Όπως γράφει το SPORT24, το Σάββατο, το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του “δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση” τις τελευταίες ημέρες. Αναφέρει δε ότι ο οργανισμός του Πελέ ανταποκρίνεται επαρκώς στα αντιβιοτικά που λαμβάνει για τη λοίμωξη του αναπνευστικού.

πηγη News247.gr