Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Πόλο: Στη β φάση του πρωταθλήματος Κ15 η ομάδα του ΝΟ Καλαμάτας – Γεμάτη εμπειρίες επέστρεψε από το Ναύπλιο η Κ11

Επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μετά την ανάπαυλα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Η αρχή έγινε με την κατηγορία Κ11 (προμίνι παίδων, γεν. 2013). Στην Α’ Φάση συμμετέχουν 33 ομάδες χωρισμένες σε 8 ομίλους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετέχει στον όμιλο της Πελοποννήσου μαζί με το ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Πατρών και ΝΕ Πατρών. Ο Α’ γύρος της Α’ φάσης έγινε στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου στις 12-14/1.

13/1 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   9-2

(Τα γκολ για την ομάδα του ΝΟΚ πέτυχαν ο Γεωργίου και ο Γεωργαράς)

13/1 ΝΕΠ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   15-2

(Τα γκολ για την ομάδα του ΝΟΚ πέτυχαν ο Γεωργίου και ο Γεωργακόπουλος)

14/1 ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   0-15

(Τα γκολ για την ομάδα του ΝΟΚ πέτυχαν οι Γεωργακόπουλος, Γάτσινος και Οικονομόπουλος Α. από 3 τέρματα, Οικονομόπουλος Λ., και Παπαμαλής από 2 τέρματα, Γεωργαράς και Γκιουλέκας Ι. από 1 τέρμα)

Ο Β’ γύρος της Α’ φάσης θα διεξαχθεί στις 22-24/3 στην Πάτρα.

Στην αποστολή στο Ναύπλιο συμμετείχαν οι: Σαραντόπουλος Φώτης, Densem Mάρκος και Λέων, Γεωργακόπουλος Φοίβος, Γεωργίου Παύλος, Οικονομόπουλος Αντώνης και Λουκάς, Παπαμαλής Γιάννης, Γεωργαράς Ορέστης, Γκιουλέκας Γιώργος και Γιάννης, Γάτσινος Βασίλης.

ΣΤΗ Β ΦΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η Κ15 ΤΟΥ ΝΟΚ

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε στις 19-21/1 στην Πάτρα με την κατηγορία Κ15 (παίδων γεν. 2009). Στους αγώνες συμμετέχουν 57 ομάδες από όλη την Ελλάδα χωρισμένες σε 12 ομίλους. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας μαζί με ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΠΑΕ Άργη και ΝΟ Ναυπλίου συμμετέχουν στον όμιλο της Πελοποννήσου.

Τα αποτελέσματα είναι:

20/1 ΝΟΚ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ   9-20

Τα οκτάλεπτα(1-4, 3-5, 1-8, 4-3)

αποβολές 8 υπέρ και 1 πέναλτι, 7 κατά και 1 πέναλτι.

Τα γκολ για τον ΝΟΚ πέτυχαν 3 ο Ζησιμόπουλος, από 2 Μπιλιαρδής και Μπαρδουνιώτης  και από 1 Σουρίλας και Πολυχρονόπουλος.

20/1 ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ – ΝΟΚ   9-13

Τα οκτάλεπτα(1-2, 2-3, 4-4, 2-4)

αποβολές 4 υπέρ, 5 κατά και 1 πέναλτι

Τα γκολ για τον ΝΟΚ πέτυχαν Μαυρέας 5, Μπιλιαρδής 3, από 2 Μπαρδουνιώτης, Ζησιμόπουλος, Σουρίλας 1.

21/1 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ   7-23

Τα οκτάλεπτα(1-7, 1-6, 4-3, 1-7)

αποβολές 8 υπέρ και 2 πέναλτι, 2 κατά και 2 πέναλτι

Τα γκολ για τον ΝΟΚ πέτυχαν Ζησιμόπουλος 3, από 1 τέρμα Βασίλι, Πατεράκης Δ., Κάρτσωνας, Μπαρδουνιώτης

21/1 ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΝΟΚ    13-6

Τα οκτάλεπτα(2-1, 3-2, 2-1, 6-2)

αποβολές 3 υπέρ και 1 πέναλτι, 6 κατά και 2 πέναλτι

Από 2 τέρματα για τον ΝΟΚ πέτυχαν οι Πατεράκης Μ., Σουρίλας και Μπαρδουνιώτης

Με την ολοκλήρωση των αγώνων της Α’ φάσης οι ομάδες που συνεχίζουν για την Β΄ φάση που θα γίνει στις 5-7/4 είναι ΝΟΠ, ΝΕΠ, ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και ΝΟΚ.

Στην Πάτρα αγωνίστηκαν οι: Βρυώνης-Μανούσος Άγγελος, Πανουσόπουλος Δημήτρης, Γεωργακόπουλος Άγγελος, Βασίλι Ανδρέας, Μαυρέας Γιάννης, Πατεράκης Δημήτρης και Μάρκος, Μπιλιαρδής Παναγιώτης, Σουρίλας Ανδρέας, Ζησιμόπουλος Γιάννης, Κάρτσωνας Βασίλης, Σαραντόπουλος Παναγιώτης, Πολυχρονόπουλος Ηρακλής, Μπαρδουνιώτης Λυκόυργος.

Στους αγώνες τα παιδιά συνόδευσαν οι προπονητές Μπακολιάς Στάθης και Ντι Μπενεντέττο Αλέξανδρος και το μέλος του ΔΣ του Ομίλου και έφορος του τμήματος κος. Λαγούδης Νίκος.

Για ακόμη μια φορά η εταιρία δομικών υλικών Κατσαπάρας και ΣΙΑ Ο.Ε παρείχε αθλητικό υλικό συνεχίζοντας την πολύτιμη στήριξή της στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Το ΔΣ του Ομίλου εκφράζει τις ευχαριστίες του για την στήριξη της εν λόγω εταιρίας προς τους αθλητές της ομάδας μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι προπονήσεις των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας διεξάγονται καθημερινά στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας 19:00-21:00 και το Σάββατο 11:00-13:00. Στα τμήματα μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 ετών και μεγαλύτερα με την προϋπόθεση να μπορούν να επιπλεύσουν στο νερό. Οι προπονήσεις διεξάγονται υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Για την ταχύτερη πρόοδο των παιδιών λειτουργούν τρία επίπεδα: Στο πρώτο επίπεδο συμμετέχουν μικρά παιδιά όπου γίνεται εκμάθηση βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων (προπονητής Λαγοπάτης Παναγιώτης) και αρχική γνωριμία με το water polo (προπονητής Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέττο), στο δεύτερο επίπεδο συμμετέχουν παιδιά με προχωρημένες κολυμβητικές δεξιότητες τις οποίες και εξελίσσουν σε συνδυασμό με την εκμάθηση ατομικής και ομαδικής τεχνικής – τακτικής της υδατοσφαίρισης (προπονητές Μπακολιάς Σ. – Ντι Μπενεντέττο Α.) και στο τρίτο επίπεδο συμμετέχουν παιδιά τα οποία έχουν αφομοιώσει σε προχωρημένο στάδιο τις βασικές δεξιότητες της υδατοσφαίρισης και τα οποία μέσα από την προπονητική διαδικασία έχουν ως στόχο την στελέχωση της ανδρική ομάδας (προπονητής Μπακολιάς Σ.).

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο κολυμβητήριο από την γραμματεία του Τμήματος Υγρού Στίβου κα. Βασιλάτου Ιωάννα (τηλ. επικ. 6982 976813) από την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν και τα ειδικά έντυπα που χρειάζονται για την εγγραφή των παιδιών.