Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Χαμόγελα, γκολ και μετάλλια για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο πρωτάθλημα ΜΙΚΡΟ (Κ9) στην Πάτρα

Με πολλά χαμόγελα, γκολ και μετάλλια ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στην Πάτρα και στο πρωτάθλημα ΜΙΚΡΟ (Κ9) για παιδάκια γεννηθέντα το 2014-2015.

“Τα ζουζούνια μας αγωνίστηκαν στην Β’ φάση (Τελική) με αντιπάλους τους ΝΟΠ (10-6) και ΝΕΠ (9-3) και πέτυχαν δύο νίκες.
Έπαιξαν και πάλι 7 παιδάκια χωρίς αλλαγή και είχαν την σημαντικότατη απουσία του βασικού τερματοφύλακα, Παναγιώτη Εξαρχέα, όμως έπαιξαν για τον φίλο και συμπαίκτη τους και όπως προδίδει το βίντεο, αφιέρωσαν τις εμφανίσεις τους σε αυτόν.
Παρακολούθησαν τρία πολύ δυνατά παιχνίδια της τελικής φάσης Παίδων!!
Ωστόσο τα σημαντικό είναι άλλο: Ήμασταν μια από τις μόλις 9 ομάδες πανελληνίως που συμμετείχαν στην κατηγορία αυτή, οπότε η συμμετοχή μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία!
Επίσης, όλα τα παιδιά πέτυχαν γκολ στους αγώνες της Α’ και Β’ φάσης πήραν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Πρόκειται για παιδάκια που ξεκίνησαν το Πόλο 7 και 8 χρονών, έκαναν προπόνηση όλο το χρόνο, βράδυ 7-9 κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες (κρύο, βροχή) και σε περιορισμένο χώρο, αλλά η αγάπη τους για το άθλημα τους βοήθησε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.
Έγιναν μια παρέα, αγαπημένοι φίλοι και συμπαίκτες.
Οπότε, μόνο περηφάνεια και συγχαρητήρια για τους λιλιπούτειους αθλητές μας! Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στους ΝΟ Πατρών και ΝΕ Πατρών για τα όμορφα παιχνίδια που παίξαμε και την ευγενή άμιλλα εντός και εκτός νερού που επέδειξαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία ΩΜΕΓΑ για την ευγενική χορηγία της εμφάνισης για την αποστολή της ομάδας στην Πάτρα!”
Τα παιδάκια που έπαιξαν στις δύο φάσεις του πρωταθλήματος είναι τα κάτωθι:
Γάτσινος Βασίλης 2015
Γεωργακόπουλος Φοίβος 2014
Γεωργίου Παύλος 2014
Γκιώνης Παναγιώτης 2015
Εξαρχέας Παναγιώτης 2014
Οικονομόπουλος Λουκάς 2015
Οικονομόπουλος Αντώνης 2015
Παπαμαλής Ιωάννης 2015.