Πέμπτη
18
Ιούλιος
TOP

Πρωταθλήτρια στα διπλά η Μιχαλοπούλου στο Ε2 – Φοβερές αναμετρήσεις στα court Καλαμάτας και Μεσσήνης (pic’s)

Επιτυχημένη αυλαία έριξε την Τρίτη σε Καλαμάτα και Μεσσήνη, το Εθνικό Πρωτάθλημα Ε2, για τις κατηγορίες κάτω των 12, 14, και 16 που έλαβε χώρα στο νομό Μεσσηνίας. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας φιλοξένησε με επιτυχία δεκάδες αθλητές από κάθε γωνιά της νότιας Ελλάδας στο πλαίσιο της διοργάνωσης των αγώνων στις κατηγορίες κάτω των 12 και 16. Συνολικά 163 αθλητές και αθλήτριες έδωσαν το παρών με τον σύλλογο να διακρίνεται και σε επίπεδο αγωνιστικό. Αντίστοιχα, περί τους 70 αθλητές φιλοξένησε το σωματείο της Μεσσήνης.

Ο Σ.Α.Μεσσήνης ανέλαβε τους αγώνες κάτω των 14, στους οποίους η αθλήτρια μας Μαρία Καζολέα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, φθάνοντας μέχρι τον τελικό, απέναντι στη Λιαγκριδώνη Βασιλική (Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) στον οποίο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια της, λόγω της ίωσης που την ταλαιπωρούσε. Στην πορεία της μέχρι τον τελικό η Μαρία απέκλεισε διαδοχικά τις Πούντζα Αθηνά (Α.Ο.Α ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ), Νικολακοπούλου Ζωή (ΧΡΥΣΟΣ Ο.Α), Αλευρά Μελίνα (Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) και Μαργαρίτη Δανάη (Σ.Α.ΜΕΣΣΗΝΗΣ).
Στα διπλά η Μαρία Καζολέα μοιράστηκε το γήπεδο με την Φαρμάκη Άννα (Α.Σ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ), προχωρώντας μέχρι τον δεύτερο γύρο.
Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βάσια Μιχαλοπούλου στην κατηγορία κάτω των 16, που έγινε στα γήπεδα του Ο.Α.Καλαμάτας στη Τέντα. Καταρχάς η Βάσια στέφθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά με συμπαίκτρια την Φασουλά Νεφέλη (Ο.Α.ΓΛΥΦΑΔΑΣ) επικρατώντας στον τελικό των Ρεντούμη (Σ.Α ΡΑΦΗΝΑΣ) – Ηλιοπούλου (Α.Σ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ). Στα μονά η Βάσια ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, παίρνοντας την τρίτη θέση, επικρατώντας στους 3 πρώτους γύρους των Σαρρή Πελαγίας (Α.Σ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ), Γρίβα Ανδριανής (Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ ) και Λέκα Βενετίας (Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ). Στα ημιτελικά η Μιχαλοπούλου αποκλείστηκε από την Γορανίτη Βασιλική (Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ).
Στην κατηγορία αγοριών Κ12 αγωνίστηκε και ο Γιάννης Παντελίδης πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στα διπλά, που αγωνίστηκε μαζί με τον Τσοπάνογλου (Α.Ε ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ), προχωρώντας μέχρι τα προημιτελικά. Στα μονά ο Γιάννης κέρδισε στον πρώτο γύρο των προκριματικών τον Αλυσανδράτο Μαρίνο (ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο) και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από τον Πιερρακέα Δημήτρη (Σ.Α.ΜΕΣΣΗΝΗΣ).
Τέλος , στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 η Λήδα Μπλουγουρά, μετά από έναν δυνατό αγώνα, γνώρισε την ήττα από την Κωνσταντάρα Δήμητρα (Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό και ο Νικόλας Μπαζιώτης στην κατηγορία Κ14 ηττήθηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών από τον Παπαδόπουλο Χρήστο (Ο.Α.ΑΤΤΙΚΗΣ).
“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και στον προπονητή της αγωνιστικής μας ομάδας Παναγιώτη Καλογερόπουλο, για την παρουσία τους στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς!!” αναφέρουν οι ιθύνοντες του τοπικού συλλόγου.