Παρασκευή
14
Ιούνιος
TOP

Πρωταθλήτρια στο τουρνουά Ε3 της Καλαμάτας η Βάσια Μιχαλοπούλου – Αυλαία για τις αγωνιστικές διοργανώσεις του ΟΑΚ

Μια χρονιά με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Αθλητές και αθλήτριές του φέτος συμμετείχαν σε πρωταθλήματα και τουρνουά υψηλής ανταγωνιστικότητας και βαθμού δυσκολίας εντός και εντός ελληνικών συνόρων.

Στο τελευταίο τουρνουά (Ε3) της σεζόν που φιλοξενήθηκε στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της Τέντας και της Δυτικής Παραλίας συμμετείχαν αθλητές από την Αττική και την Πελοπόννησο. Ένα τουρνουά με ρεκόρ συμμετοχών, γεμάτο σασπένς και πλούσιο θέαμα για όσους βρέθηκαν στο πλευρό όσων αθλητών έλαβαν μέρος στις κατηγορίες Κ12 και Κ16 .

Για τη διοργάνωση μίλησαν στην τηλεόραση BEST εκπρόσωπος της διοίκησης του ομίλου και ο προπονητής.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές διοργανώσεις του Ο.Α.Καλαμάτας για το 2022! Την Κυριακή το απόγευμα με τους τελικούς, τελείωσε το τελευταίο Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα αγοριών – κοριτσιών κάτω των 12 και 16, στο οποίο συμμετείχαν 85 αθλητές από την Πελοπόννησο και την Αττική. Στους αγώνες αυτούς, ο ΟΑΚ συμμετείχε με 6 αθλητές, με την Βάσια Μιχαλοπούλου να κατακτά τον τίτλο στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16, επικρατώντας στον τελικό της Γρίβα Ανδριανής (Α.Ο.Α.Πατρών) 6-0, 6-3. Πριν φτάσει στον τελικό,  η Βάσια είχε επικρατήσει κατά σειρά των Νάκου Άννας (Α.Ο. Α. Παπάγου) 4-1, 4-0, Σουρλίγκα Νίκης (Αρκαδικός Ο.Α.) 4-1, 4-2  και Απέργη Ελισσάβετ (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) 6-0, 6-2.

Στην ίδια κατηγορία έπαιξε και η Λήδα Μπλουγουρά, η οποία, αφού πέρασε τους πρώτους γύρους w.o., αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Απέργη Ελισσάβετ (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) 4-0, 4-2. Στις μικρότερες κατηγορίες κάτω των 12, ο Γιάννης Παντελίδης πέρασε και αυτός με w.o. τους δύο πρώτους γύρους και ηττήθηκε στον γύρο των 16 από τον Τσοκάνη Θεόφιλο (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) 4-2, 4-2. Ο Νικόλας Μπαζιώτης έχασε στον δεύτερο γύρο από τον Γεωργακάκο Πέτρο (Ζεύς Κορίνθου), αφού είχε περάσει w.o. στον πρώτο και ο Ανδρέας Γκόνης περνώντας w.o. στον πρώτο γύρο, αναμετρήθηκε στη συνέχεια με τον Μπιτσάκο Πέτρο (Ζεύς Κορίνθου), από τον οποίο και ηττήθηκε. Τέλος, η Εβελίνα Μπούτρα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Φαρμάκη Άννα (Α.Ν.Ο.Γλυφάδας) 4-0, 4-2.

Ο Ο.Α.Καλαμάτας, ευχαριστεί τον ΑΘλητικό Σύλλογο ΑμεΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ και το OLYMPICO PADEL & TENNIS CLUB, για την παραχώρηση των γηπέδων τους, η οποία συνέβαλε στην εμπρόθεσμη ολοκλήρωση των αγώνων. Ευχαριστεί για άλλη μια φορά και τους γιατρούς- μέλη του, Λεβεντόπουλο Νίκο, Μακρή Κώστα, Κουνάδη Μάκη και Λεάκου Ράνια για την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης.

Μετά από ένα Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Juniors, τρία Ενωσιακά Πρωταθλήματα Juniors, ένα Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ανδρών και  ένα Μεσσηνιακό Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους συνολικά 600 αθλητές για την παρουσία τους, όπως και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και την ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, για την διαχρονική εμπιστοσύνη τους προς τον Όμιλό μας.

Ραντεβού το 2023!”