Παρασκευή
21
Ιούνιος
TOP

Safety first – Safety culture – Καινοτόμος δράση της ΕΛ.ΑΣ. έκανε πρεμιέρα από τον Πύργο

Ιεροτελεστία από την αγωνιστική ομάδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.Με την πλήρη υποστήριξη του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακοπούλου.

Από την Ηλεία, όπου και πολιτεύεται ο Έλληνας πολιτικός και για την πρεμιέρα της προσπάθειας που αφορά τη δράση για την Οδική Ασφάλεια, επέλεξαν εύστοχα τον Πύργο. Την παραμονή του Ολυμπιακού Ράλλυ που συμπληρώνει 50 χρόνια πετυχημένης διαδρομής, έργο της ΑΟΛΑΠ. Σωματείο με ιστορία, τα τελευταία 25 χρόνια ευθύνη του Μιχάλη Αποστολόπουλου.

Plagos

Peugeot 208-Safety Car

Στο πηδάλιο, ο Γιάννης Πλάγος, ένας από τους ταχύτερους πέρα από την αγωνιστική και αστυνομική επετηρίδα, ο Αγωνιζόνενος-οδηγός αγώνων που αποδεικνύεται και δημιουργικός…

Τυχεροί, η ΕΛ.ΑΣ., οι ελληνικοί αγώνες, οι χορηγοί του και οι συνεργάτες του, αφού ξεπερνάει με μαεστρία τα τέλεια περάσματα με τον Άλκη Ρέντη και καταθέτει ψυχή και εμπειρία για ότι μας πληγώνει. Την οδική ασφάλεια!

Safety First

Τυχερός και ο ίδιος αφού τον εμπιστεύεται η οικογένεια του, το αρμόδιο για την ασφάλεια μας Υπουργείο σε επίπεδο κορυφής, αλλά και σε σχέση με τους συνεργάτες του. Ειδικού βάρους project, με υγιή παρέμβαση απευθείας στο μυαλό του μαθητή που φορτίζεται με εικόνες που προστατεύουν άμεσα τις μετακινήσεις του. Συνδυασμός του ικανού ιδιώτη με όραμα και αρμόδιων της κρατικής μηχανής, καθρέπτης και της ευαισθησίας για την ασφάλεια μας στο δρόμο, από τα στελέχη, πολιτικούς και διοικητικούς στο κτίριο της οδού Κατεχάκη.

Plagos

Safety culture

Στην κυριολεξία όμως και εδώ το γυναικείο άρωμα που δίνει υπεραξία αφορά στην κ. Ναταλία Συγγελίδη ως προσωπική παρέμβαση με αγωνία για την ασφάλεια του Έλληνα στο δρόμο. Αντίστοιχα,κάνει τη διαφορά στην οργάνωση και στην επικοινωνία έργο της Ανθυπαστυνόμου, σήμερα Δημοτική Σύμβουλος Βόλου, η κ. Χριστίνα Μαρασίδη. Ευγενική, μορφωμένη, με εξαιρετικά ελληνικά και συγκροτημένη σκέψη δίνει και τη χαριστική βολή στην ξεπερασμένη άποψη περί του μπαμπούλα-αστυνομικού.

ΠΗΓΗ 4troxoi.gr