Τρίτη
16
Αύγουστος
TOP

Selfies με τους φαν του στην Καλαμάτα ο Κώστας Τσιμίκας

Προσιτός και ευχάριστος «ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ευρώπη!» όπως αποκαλούν τον Κώστα Τσιμίκα οι ποδοσφαιρόφιλοι συνεχίζει τις διακοπές του στην Μεσσηνία με καθημερινές εξορμήσεις στην πόλη.

Η περασμένη αγωνιστική σεζόν βρήκε τον Τσιμίκα να διεκδικεί όχι έναν αλλά τέσσερις τίτλους με την Λίβερπουλ και τελικά να κατακτά τους μισούς από αυτούς και βεβαίως το Κύπελλο Αγγλίας σκοράροντας το 7ο και τελευταίο πέναλτι των «reds». Ακολούθως αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο Nations League πανηγυρίζοντας το “4 στα 4”.

Ο αγαπημένος Greek Scouser βρίσκεται πλέον σε καλοκαιρινό mood και εδώ στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα όπου κεντρίζει το βλέμμα όσων των αντικρίζουν και γνωρίζουν για τον Έλληνα (έναν ακόμη) που διαπρέπει στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Σερραίος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εθεάθη σήμερα σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας όπου δεν «ξέφυγε» από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ και του ιδίου βεβαίως, και όντας προσιτός και ευχάριστος έμεινε για αρκετή ώρα ικανοποιώντας το αίτημά για μια αναμνηστική φωτογραφία…

Μια εξ αυτών με τον συμπολίτη μας Γιάννη Νικολακόπουλο στο κέντρο της πόλης…