Πέμπτη
18
Ιούλιος
TOP

Σημαντικές διακρίσεις για τις Βάσια Μιχαλοπούλου και Μαρία Καζολέα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1

Άλλη μια εξαιρετική παρουσία είχαν οι  νεαρές αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Βάσια Μιχαλοπούλου και Μαρία Καζολέα, στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1, που διοργανώθηκε στην Αθήνα από τους Ομίλους της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.

Καταρχάς, η Βάσια Μιχαλοπούλου με συμπαίκτρια την Νεφέλη Φασουλά (Ο.Α.Γλυφάδας) κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά το Ε2 που έγινε στην Καλαμάτα, τον τίτλο στα διπλά στην κατηγορία κάτω των 14, επικρατώντας στον τελικό, μετά από μεγάλη μάχη, των Παναγιωτίδου (Ο.Α.Θεσσαλονίκης) – Λέκα (Ο.Α.Αθηνών). Στα μονά η Βάσια τερμάτισε μέσα στην πρώτη τετράδα, επικρατώντας διαδοχικά των Πρωϊμάκη (Ο.Α.Σούδας), Σιδηροπούλου (Α.Ο.Α.Ηλιούπολης) και Δαψή (Ο.Α.Νέας Ιωνίας). Στον ημιτελικό αγωνίστηκε εναντίον της Ουσταμπασίδου (Ο.Α.Θεσσαλονίκης) από την οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ.

Η Μαρία Καζολέα στην κατηγορία κάτω των 12 έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά και αυτή μέχρι τον γύρο των ημιτελικών. Στους πρώτους τρεις γύρους κέρδισε τις Παναγιώταρη (Α.Ο.Α.Ηλιούπολης), Χόλμπαν (Ο.Α.Αθηνών) και Μύθη (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) και στα ημιτελικά αποκλείστηκε, ύστερα από ένα αμφίρροπο ματς, από την Βολονάκη (Α.Ο.Α.Αττικός Ήλιος) με 2-0 σετ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των παιδιών του Ο.Α.Κ., το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 στα γήπεδα της Φιλοθέης και το Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου στην Πάτρα.