Σάββατο
13
Απρίλιος
TOP

Σήμερα φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία της Χώρας, αύριο στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πύλο

Την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά από σήμερα ο Δήμος Πύλου Νέστορος που ήδη έχει φορέσει τα γιορτινά του και προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, υποδέχεται την εορταστική περίοδο με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, καθώς και φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Πύλο και Χώρα.

Σήμερα, Παρασκευή 10η Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Χώρας καθώς και του εορταστικού στολισμού της πόλης.

Αύριο, Σάββατο 11η Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πύλο καθώς και του εορταστικού στολισμού της πόλης.

Για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις έξι Κοινότητες που αποτελούν έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Από την 29η Δεκεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου διαδραστικά σκηνικά σε Μεθώνη, Χώρα, Βλαχόπουλο, Κορώνη, Χανδρινό και Πύλο θα γεμίσουν χαρά τους μικρούς μας φίλους!

Ο Άγιος Βασίλης θα μας ταξιδέψει στα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια! Όπου με τη συμμετοχή των παιδιών θα ξεπηδήσουν καλικάντζαροι, ξωτικά μάγισσες, νεράιδες, καλαντάδες, χιονάνθρωποι, μολυβένιοι στρατιώτες για να μεταφέρουν σε όλους μας το Πνεύμα των Χριστουγέννων!

«Οι κούκλες και οι σαπουνόφουσκες» δημιουργώντας τεράστιες σαπουνόφουσκες θα μας παρουσιάσουν με παντομίμες ένα πρωτότυπο θέαμα με τη συμμετοχή παιδιών και γονιών!

Πρωτεύον μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η δημόσια Υγεία, με στόχο να δημιουργηθεί ένα όμορφο, γιορτινό κλίμα, που βοηθά στην ψυχολογία του κόσμου αλλά και τονώνει την δραστηριότητα στις Κοινότητες του Δήμου, ενισχύοντας και την εμπορική κίνηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, Ώρα: 6.30 μμ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΧΩΡΑΣ

Κεντρική Πλατεία Χώρας

Συμμετέχει:

Η μπάντα «JeTLAG The Band»

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, Ώρα: 6.30 μμ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΥΛΟΥ

Κεντρική Πλατεία Πύλου

Συμμετέχουν:

Η μπάντα «JeTLAG The Band» και η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύλου – Νέστορος

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, Ώρα: 6.00 μμ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΣΙΝΗΣ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ

Πλατεία Ασίνης

Διοργάνωση:  Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  • ΜΕΘΩΝΗ, ώρα 11.00 – 13.00 «Άγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», Παραμύθια Χριστουγέννων
  • ΚΟΡΩΝΗ, ώρα 15.00 – 17.00 «Άγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», Παραμύθια Χριστουγέννων

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  • ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ, ώρα 11.00 – 13.00 «Άγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», Παραμύθια Χριστουγέννων
  • ΚΟΡΩΝΗ, ώρα 12.00 – 14.00 «Οι κούκλες και οι σαπουνόφουσκες», παντομίμες, ένα πρωτότυπο θέαμα για παιδιά και γονείς
  • ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ, ώρα 15.00 – 17.00 «Άγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», Παραμύθια Χριστουγέννων
  • ΠΥΛΟΣ, ώρα 16.00 – 17.00 «Οι κούκλες και οι σαπουνόφουσκες», παντομίμες, ένα πρωτότυπο θέαμα για παιδιά και γονείς
  • ΧΩΡΑ, ώρα 19.00 – 21.00 «Οι κούκλες και οι σαπουνόφουσκες», παντομίμες, ένα πρωτότυπο θέαμα για παιδιά και γονείς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  • ΧΩΡΑ, ώρα 11.00 – 13.00 «Άγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», Παραμύθια Χριστουγέννων
  • ΠΥΛΟΣ, ώρα 15.00 – 17.00 «Άγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», Παραμύθια Χριστουγέννων