Παρασκευή
2
Δεκέμβριος
TOP

Σοκ στη Μονεμβασιά: Παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους με το αυτοκίνητό του – Τους έσερνε (σκόπιμα;) 200 μέτρα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Μονεμβασιάς στη Λακωνία. Όχημα που οδηγούσε ένας 50χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους. Αντιδήμαρχος της περιοχής μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι ο οδηγός παρέσυρε τον πρώτο για 200 μέτρα και έπειτα γύρισε πίσω και χτύπησε και τον άλλο, γεμίζοντας αίματα τον δρόμο.

Αρχικά ο δεύτερος ηλικιωμένος είχε τραυματιστεί σοβαρά, αλλά σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στη συνέχεια κατέληξε. Στη συνέχεια εμβόλισε και ένα περιπολικό πριν συλληφθεί.

Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με το spartanews.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με τους δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος, ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον παρασέρνει έως και 300 μέτρα.

Στην συνέχεια ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κάνει αναστροφή και ξανά χτυπάει τον ήδη χτυπημένο αναβάτη και τον παρασέρνει άλλα 200 μέτρα, στην συνέχεια φτάνει στον δεύτερο αναβάτη που είναι στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον σέρνει επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Ο κόσμος της πόλης έντρομος καλέσε την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου , όπου στο τέλος βρίσκει την λύση να ρίξει το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει, στην συνέχεια και ένα πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτού, διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Επίσης κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και κρατείται.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν δείχνουν να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ των 2 αναβατών της μοτοσικλέτας και του οδηγού του αυτοκινήτου, να σημειώσουμε επίσης ότι και τρεις είναι κάτοικοι Μονεμβασιάς.

πηγή: www.thetoc.gr