Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας ο φερόμενος ως εμπρηστής των Αγνάντων

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας, ο άνδρας που συνελήφθη ως υπαίτιος για την καταστροφική πυρκαγιά, στα Άγναντα, του δήμου Ήλιδας, μια φωτιά που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πολλές περιουσίες. 

Το κατηγορητήριο για τον φερόμενο ως εμπρηστή είναι πολύ βαρύ. Ειδικότερα κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν συμπεριληφθεί εντός της δικογραφίας η περίπτωση καταστροφής δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών, καθώς και η περίπτωση κινδύνου ανθρώπινων ζωών.

Ο συλληφθείς οδηγείται αυτή την ώρα ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας, προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη, και στη συνέχεια αναμένεται να παραπεμφθεί στον αρμόδιο Ανακριτή για να απολογηθεί.

Να σημειωθεί πως οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του, κατόπιν καταγγελίας δυο πολιτών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ενώ από πλευράς κατοίκων αναφέρθηκε ότι πιθανόν ο φερόμενος ως δράστης να προχώρησε σε αυτή του την ενέργεια για λόγους αντιζηλίας με συντοπίτες του.