Παρασκευή
2
Δεκέμβριος
TOP

Στην Καλαμάτα στραμμένο το πολιτικό ενδιαφέρον -Διήμερο με Σαμαρά, Θεοδωρικάκο, Γεωργιάδη (video)

Το πολιτικό ενδιαφέρον στρέφεται το επόμενο διήμερο στα όσα προγραμματίζονται με σημείο αναφοράς την παρουσία στην Καλαμάτα του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 

Σε μια περίοδο με γεμάτη την πολιτική ατζέντα και με το… άρωμα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες να είναι έντονο, τα μηνύματα που θα εξαχθούν από την Καλαμάτα αναμένονται ιδιαίτερα σημαντικά. Κι αυτό μέσα από δύο εκδηλώσεις στις οποίες αναμένεται να δώσει το παρών ο Αντώνης Σαμαράς, που πρόκειται να αποτυπωθούν και να συμπυκνωθούν αρκετά για την πολιτική σημειολογία. Ο πρώην Πρωθυπουργός με τις δημόσιες παρεμβάσεις του -πέρα από το ότι έχει επιβεβαιωθεί απόλυτα όπως στις εξωτερικές εξελίξεις- έχει δώσει και ένα ξεκάθαρο στίγμα και για την προώθηση των τοπικών εκκρεμοτήτων.

“ΚΑΥΤΟ” ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Από τη μία, η εκδήλωση της Hengas, απόψε στις 20:00 στο ξενοδοχείο Horizon Blu στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, που σηματοδοτεί πως το φυσικό αέριο μέσα στο 2023 φθάνει σε Καλαμάτα και Σπάρτη, με βάση τον προγραμματισμό της εταιρείας (δείτε εδώ). Θέμα σημαντικό και ουσιαστικό στην όλη αναπτυξιακή προοπτική και την οικονομία των δύο περιοχών και της Περιφέρειας. Εκεί θα είναι παρών ο Μεσσήνιος πολιτικός, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο και για την παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, δείγμα του βάρους που δίνεται στην προσπάθεια αυτή για το σήμερα και το αύριο των ενεργειακών ζητημάτων στην Πελοπόννησο.

Από την άλλη, η αυριανή πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Μεσσηνίας στις 20:00 στο ξενοδοχείο Belvedere. Η παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου ως κεντρικού ομιλητή και του Αντώνη Σαμαρά αφήνει σίγουρα ένα “αναβαθμισμένο” πολιτικό πρόσημο για την ετοιμότητα στην οποία τίθεται πια ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ.