Δευτέρα
5
Ιούνιος
TOP

Πίστη στο αρχικό πλάνο και στην ποιότητα του έμψυχου δυναμικού – Γ. Μπελά «Η Καλαμάτα συνεχίζει να στοχεύει ψηλά» (video)

Στο καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μετά και την αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου, την θέληση όλων να δώσουν το 100% για την επίτευξη του στόχου της «Μαύρης Θύελλας», τη δυναμική του ρόστερ και την πίστη στο πλάνο που χτίστηκε από την αρχή της σεζόν  αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπελά που πλέον έχει πάρει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στην μεσσηνιακή ΠΑΕ.

Μετά το 0-0 με την ΑΕΚ Β και εν όψει του μαραθωνίου που έπεται στο πρωτάθλημα της Super League II ο κ. Μπελά τόνισε πως παρά τις όποιες αντιδράσεις υπήρξαν από την αποχώρηση του πρώην κόουτς, άπαντες στην ομάδα παραμένουν συσπειρωμένοι και συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο που έχει φέτος η ιστορική ομάδα του νομού.

Η αφοσίωση στον στόχο και η τήρηση του πλάνου που εξ αρχής τέθηκε στην ομάδα είναι το σημείο κλειδί για τη συνέχεια και η πεποίθηση του ιδίου πως με μερικές πινελιές και αλλαγές που δεν θα κλονίσουν το υπάρχον συμπαγές σχήμα η Καλαμάτα θα πορευθεί με τον ίδιο διεκδικητικό της ρυθμό και στη συνέχεια.

Πλέον το βάρος πέφτει στην προπόνηση της τακτικής για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Β΄ από τον οποίο δήλωσε με στόμφο πως η Καλαμάτα είναι ανώτερη…