Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Στην Τρίπολη ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (video-pics)

Όπως πάντα διατηρώντας σταθερούς τους δεσμούς επικοινωνίας και την άμεση επαφή με όλη την Πελοπόννησο, στην Τρίπολη -συνδυαστικά με μια οικογενειακή υποχρέωση- βρέθηκε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς είχε την δυνατότητα να συζητήσει για αρκετή ώρα με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη ο οποίος και του μετέφερε τα προβλήματα της περιοχής τις διεκδικήσεις και την πορεία του έργου της δημοτικής αρχής, όπως και με τον Βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση που και αυτός του έθεσε επί τάπητος τα ευρύτερα ζητήματα που απασχολούν το νομό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώην πρωθυπουργός στην συνέχεια έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες και συνομίλησε μαζί τους ακούγοντας τα όσα του μετέφεραν με κυρίαρχους τους προβληματισμούς για την ακρίβεια και τα εθνικά θέματα, μεταξύ άλλων…

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Σαμαράς στο διάβα του από την περιοχή του κέντρου της Τρίπολης μαζί με τον Πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο και τον Κ. Βλάση βρέθηκε και στο κατάστημα της αρκαδικής ομάδας, όπου και έλαβε και την επετειακή φανέλα του Αστέρα για τα 200 χρόνια.