Παρασκευή
15
Οκτώβριος
TOP

Στο… κυνήγι της πρόκρισης οι πολίστες του Άργη Καλαμάτας

Στο κυνήγι της πρόκρισης η ομάδα πόλο της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας μετά την πρόκρισή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής πόλο Ανδρών.

Στους αγώνες της προκριματική φάσης που πραγματοποιήθηκαν 17-19 Σεπτεμβρίου, η καλαματιανή ομάδα αγωνίστηκε στην Πάτρα, στον όμιλο Πάτρας, εβρισκόμενη αντιμέτωπη με τις ομάδες των ΟΠΑΘΑ, Νηρέα Πάτρας και ΝΟ Πρέβεζας κατορθώνοντας να κάνει το 2-1 στις νίκες που απαιτούντα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματα:

ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ – Οπαθα                16 – 5

ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ – Νηρέας Πάτρας   7 – 8

ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ – Ν.Ο. Πρέβεζας     19 – 5

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή της ανδρικής ομάδας την ακολούθησαν και αγωνίστηκαν από τις ακαδημίες οι: Μπαζάνης Ιωάννης (ετών 15) Περιφερειακός (1 γκολ), Πετρόπουλος Ηλίας (ετών 12) Τερματοφύλακας, Πετρόπουλος Παναγιώτης (ετών 14) Αμυντικός, Πετρόπουλος Αντώνιος (ετών 12) Φουνταριστός(1 γκολ), Χιώτης Δημήτριος (ετών 15) Περιφερειακός.

Η ομάδα της ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β Εθνική κατηγορία στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, στην οποία προκρίθηκαν επίσης ΝΟ Αγ. Νικολάου, ΑΟ Καστέλλας (από τον Όμιλο Αττικής), ΝΟ Χαλκίδας, ΑΝΟ Αργυρούπολης (από τον Όμιλο Χαλκίδας), ΝΟ Ιτέας, Νίκη Βόλου (από τον Όμιλο Ιτέας), Νηρέας Πάτρας (από τον Όμιλο Πάτρας), ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΝΟ Καβάλας Αργοναύτες (από τον Όμιλο  Αλεξανδρούπολης).

Οι όμιλοι της τελικής φάσης, όπως διαμορφώθηκαν ύστερα από τη σημερινή κλήρωση είναι:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Αγίου Νικολάου, Νηρέας Πατρών, ΝΟ Χαλκίδας, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Νίκη Βόλου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ, ΝΟ Καβάλας, ΝΟ Ιτέας, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΑΟ Καστέλας

Στην Β’ Εθνική Κατηγορία, ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.