Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Στoν Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό η ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και σύριας από τον δήμο Πύλου – Νέστορος

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Την ανθρωπιστική βοήθεια συγκέντρωσε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας και έστειλε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενεργώντας άμεσα και ανιδιοτελώς και εκδηλώνοντας έμπρακτα την συνεισφορά της στις ανάγκες επιβίωσης των συνανθρώπων μας.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και στην Μεταφορική «ΑΦΟΙ ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗ», με έδρα την Χώρα Μεσσηνίας που συντόνισε και προσέφερε την δωρεάν αποστολή και μεταφορά των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Μέσα από πράξεις αλληλεγγύης μπορούν να μετριαστούν οι συνέπειες της σκληρής πραγματικότητας που δοκιμάζει τις αντοχές των συνανθρώπων μας και τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν ουσιαστικά και δείχνουν το ισχυρό αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.