Τρίτη
9
Αύγουστος
TOP

Στον Μελιγαλά μετακομίζει… το Διαβολίτσι! (video)

Το μείζον πρόβλημα του γηπέδου είναι για το Διαβολίτσι ένα σοβαρό τροχοπέδη εν όψει της νεας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες μόλιες ημέρες. Την κατάσταση είχε περιγράψει προ ημερών ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κωνσταντάρας στην τηλέοραση BEST και την εκπομπή “Κυριακή στα Σπορ”, προσδοκώντας η επόμενη μέρα να ξημερώσει διαφορετικά και καλύτερα.

Όμως οι εξελίξεις δεν ήταν οι αναμενόμενες και με το γήπεδο του Διαβολιτσίου να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει την ομάδα και σε μια κίνηση που είχε προαναγγείλει ο κ. Κωνσταντάρας ο σύλλογος πήρε την απόφαση να… μετακομίσει στον Μελιγαλά, εκεί όπου θα η ΕΠΟ θα ορίζει τα ματς των “νερατζούρι”… έως ότου αλλάξουν οι συνθήκες!

Η ανακοίνωση του ΑΟ Διαβολιτσίου:

“Ο Α.Ο.Διαβολιτσίου γνωστοποίησε στην επιτροπή διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, ότι τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος θα τους δώσει στο Δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά, το οποίο έχει δηλωθεί δεύτερο γήπεδο ως εναλλακτική έδρα, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Διαβολιτσίου.”