Κυριακή
2
Οκτώβριος
TOP

Super League 2: Κρίσιμο το σημερινό ΔΣ για τα τηλεοπτικά και το στοίχημα – «Να έχουμε φωνή, δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής» σημείωσε ο Γιώργος Ράλλης

Σημαντικό Διοικητικό Συμβούλιο πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα στις 2 το μεσημέρι η Super League 2. Στο επίκεντρο βρίσκεται βεβαίς το τηλεοπτικό ζήτημα και η παραχώρηση των δικαιωμάτων στην ΕΡΤ, αλλά και το στοίχημα και τα έσοδα που προκύπτου για τις ομάδες.

Είναι ξεκάθαρο πως οι ομάδες επιθυμούν ισότητα και ισοτιμία λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα και όλες οι ομάδες θα πρέπει «…να έχουμε φωνή, δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής»

Παράλληλα αγωνιστικά θέματα θα τεθούν επί τάπητος καθώς οι εξελίξεις τρέχουν στην δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία. Όπως μάλιστα σημείωσε -και- το διοικητικό μέλος της Μαύρης Θύελλας Γιωργος Ράλλης μιλώντας στην πρεμιέρα για την εφετινή σεζόν της αθλητικής εκπομπής της τηλεόρασης Best “Κυριακή στα σπορ”, ως ένας παραγωγικός και δημιουργικός παράγοντας επί δεκαετίες με σημαντική προσφορά στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο πολύ καλός γνώστης των πραγμάτων, δεν αποκλείεται να υπάρξει διαφοροποίηση όσων ανέδειξε η πρόσφατη κλήρωση.

Δείτε αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γιώργος Ράλλης στην εκπομπή “Κυριακή στα Σπορ” με τη Σίσσυ Τριάντου:

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια της Super League 2 αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων στην ΕΡΤ

2. Αγωνιστικά θέματα
3. Διάφορα».