Δευτέρα
24
Ιανουάριος
TOP

Survivor 5: “Άναψαν” τα αίματα στο συμβούλιο – Ξανά υποψήφιος ο Βαλάντης

“Κόλαση” στο συμβούλιο του “Survivor 5” με τον Βαλάντη να στρέφει τα βέλη του προς Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη. Ο τραγουδιστής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ένταση επικράτησε στο συμβούλιο του “Survivor 5” το βράδυ της Δευτέρας (03/01), μετά την νίκη των Μαχητών έναντι των Διάσημων με σκορ 10-3.

Αμέσως μετά την ήττα των Κόκκινων είχε σημειωθεί ένας μεγάλος καβγάς μπροστά στους αντιπάλους και στον Γιώργο Λιανό, με αφορμή την συμπάθεια που δείχνει ο Γιώργος Κατσαούνης των Μαχητών στη Μυριέλλα Κουρεντή των Διάσημων.

Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είχε ξεκινήσει την αντιπαράθεση, λέγοντας πως το “ειδύλλιο” αυτό μπερδεύει και αποσυντονίζει την ομάδα του, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην είναι συγκεντρωμένοι στα αγωνίσματα και τελικά να χάνουν.

Survivor 5: Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο

Ο καβγάς για την συμπάθεια ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του “Survivor 5”, με τον πρώτο να “κατηγορείται” πως προσεγγίζει επίτηδες την αντίπαλη παίκτρια για να την αποπροσανατολίσει.

Ο Βαλάντης, μάλιστα, ζήτησε σε έντονο ύφος τον λόγο από τον Γιώργο Κατσαούνη, ρωτώντας τον ευθέως αν του αρέσει η Μυριέλλα Κουρεντή και αν την φλερτάρει, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Το μέρος του Βαλάντη πήραν ο Γιώργος Πιλίδης, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά το περιστατικό στο οποίο ο αντίπαλος πλησίασε την συμπαίκτριά τους στον πάγκο (κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος) και την βοήθησε επειδή βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Υποστήριξαν πως μπορούσαν και οι ίδιοι να την βοηθήσουν.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, πάντως, επανέλαβε πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο να έχει μια καλή σχέση με τον αντίπαλό της και πως το γεγονός ότι την βοήθησε την ώρα του αγωνίσματος, ήταν ευεργετικό για την ίδια.

Survivor 5: Υποψήφιος για 2η φορά ο Βαλάντης

Μετά τις συζητήσεις και τους καβγάδες στο συμβούλιο, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα. Η κάλπη ανέδειξε υποψήφιο τον Βαλάντη για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα, με 8 ψήφους.

“Βεβαίως περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Σα να ζω τον Μυστικό Δείπνο, αλλά αντί 12 Αποστόλων, με 11. Ο άνθρωπος που λέει την αλήθεια και είναι δίκαιος… Αυτόν χτυπάνε και αυτόν δικάζουνε. Ήμουν σίγουρος και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σαν άνθρωπος υπερασπίζομαι με ζήλο την άποψή μου και μου λένε ότι επειδή είμαι έντονος χάνω το δίκιο μου. Εγώ νομίζω πως όλα φαίνονται και στο τέλος διαπρέπει η δικαιοσύνη και η αλήθεια. Έχω σμπαραλιαστεί να κάνω δουλειές στην καλύβα, κάποιοι έχουν αράξει, ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Δεν μπορούσα να δώσω στον αγώνα”, ήταν τα λόγια του Βαλάντη μετά την υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζεται πως την ατομική ασυλία πήρε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος θα κληθεί να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

πηγή: News247.gr