Σάββατο
2
Μάρτιος
TOP

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας στους Γαργαλιάνους (pic’s)

Δελτίου Τύπου

Με μαχητικό και αγωνιστικό παλμό πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας την Τρίτη 3 Οκτώβρη, στην πλατεία των Γαργαλιάνων.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό έκανε η Μαργαρίτα Ντεμερούκα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Κατερίνα Τσιγκάνου, υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας.

Στην ομιλία της μεταξύ άλλων τόνισε: «Στις 8 Οκτώβρη να πούμε ένα φτάνει «στο πάμε και όπου βγει», στην ακρίβεια, στις διαλυμένες υποδομές. Να πούμε φτάνει τη μια να πνιγόμαστε στη λάσπη, την άλλη να καιγόμαστε από τις φωτιές, την ώρα που μας περιμένει δουλειά μέχρι τα γεράματα. Την Κυριακή ψηφίζουμε για όλα!

Κριτήριο ψήφου να γίνουν οι ζωές μας απέναντι στα κέρδη τους. Στις εκλογές υπάρχει επιλογή, για όσους θέλουν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση τους, να πουν «δεν πάει άλλο»: Αυτή είναι τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το δίλημμα είναι: Ψήφος στους υποψήφιους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική και δεσμεύονται από τα επιχειρηματικά συμφέροντα ή περισσότεροι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που είναι γνωστοί από τους αγώνες σε όλη την Τριφυλία.

Λεβαντάκης, Κατρίτσης, Παναγιωτοπούλου τσακώνονται για το ποιος είναι πιο κυβερνητικός. Σε αυτούς τους συνδυασμούς μέσα θα βρεις και άλλα φυντάνια της συμπολίτευσης των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους συμφωνούν, οι μεγάλοι ξενοδόχοι να πληρώνουν μισό χρόνο δημοτικά τέλη την ίδια ώρα που για όλους εμάς που ζούμε και αναπνέουμε για αυτόν τον τόπο, που είμαστε αυτός ο τόπος, μας περιμένουν νέες αυξήσεις δημοτικών τελών τη νέα χρονιά.

Ειδικά εδώ στους Γαργαλιάνους υπάρχει πείρα. Το περιβόητο τουριστικό θαύμα σημαίνει τα παιδιά μας να δουλεύουν 3 μήνες το χρόνο, να μην μπορούν να κάνουν οικογένεια και να μην έχουμε υποδομές Υγείας, σχολεία και ο,τι άλλο χρειαζόμαστε.

Όλοι τους μιλάνε για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και τους αγρότες. Την ίδια στιγμή το Φιλιατρινό φράγμα δεν έχει δίκτυα, πληρώνουμε πανάκριβα το ρεύμα και τα αγροεφόδια, ενώ με τον καινούριο δρόμο Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά, τα αντιπλημμυρικά έργα για την προστασία της αγροτικής παραγωγής είναι ανύπαρκτα.

Την Κυριακή δίνουμε απάντηση, ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμο, δυναμώνουμε τη μόνη λαϊκή, μαχητική 100% αντιπολίτευση».