Δευτέρα
26
Φεβρουάριος
TOP

Συνάντηση Γεωργακοπούλου με Λιβάνιο – Αίτημα χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της οικίας της Μ.Κάλλας

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προσφάτως στην Αθήνα στο Υπουργείο Εσωτερικών, της Δημάρχου Οιχαλίας κας Γεωργακοπούλου, όπου και συνάντησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο Θεόδωρο και συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας. Επίσης από την πλευρά του Δήμου Οιχαλίας παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημητρακόπουλος και Ντονάς.

Η συζήτηση κυμάνθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο Αναπληρωτής Υπουργός δεσμεύτηκε για άμεσες παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει άμεσα το αίτημα χρηματοδότησης για την αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας στο Μελιγαλά και για την συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου «Ανακατασκευή της πατρικής οικίας της Μαρίας Κάλλας».

Η Δημοτική αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας προχωρά με θέληση και γοργό ρυθμό ενέργειες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου.