Πέμπτη
9
Φεβρουάριος
TOP

Συνάντηση Βασιλόπουλου με το Σωματείο Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας

Ενημερωτική συνάντηση με την Πρόεδρο του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας Χρυσάνθη Μάλλιου και ο Γραμματέας του Σωματείου Μανώλης Μάκαρης, είχε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, με θέματα προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλαμάτας με μόνιμο ιατρικό προσωπικό για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων καθώς και θέματα σχετικά με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της νοσηλευτικής μονάδας.

Για τα εν λόγω ζητήματα θα εξεταστούν οι δυνατότητες που ο Δήμος έχει προκειμένου να παράσχει σχετική βοήθεια. Ο Δήμος, άλλωστε, έχει ανταποκριθεί θετικά στα έως σήμερα αιτήματα της διοίκησης της Νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τον ρόλο των νοσοκομειακών και όλων των υγειονομικών που υπηρετούν στο δημόσιο σύστημα, αναφέροντας ότι ο Δήμος προφανώς στηρίζει αιτήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση του ΕΣΥ γενικά και του Νοσοκομείου Καλαμάτας ειδικότερα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι θα υπάρξει συνεργασία και θα εξεταστεί η υλοποίηση από κοινού δράσεων του Δήμου με το Σωματείο Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας.