Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

Συναυλία αφιερωμένη στην Αρλέτα από το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας

Στον προαύλιο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας που στεγάζει τη «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια» επί της οδού Σταδίου 64 στην Καλαμάτα, στα πλαίσια των θερινών εκδηλώσεων «… με φως καταμεσής του κόσμου …», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 συναυλία αφιερωμένη στην Αρλέτα με τίτλο “Τσάι γιασεμιού” Η Αρλέτα μας εμπνέει.

Ο Βασίλης  Ρακόπουλος, στενός φίλος και συνεργάτης της Αρλέτας για πολλές δεκαετίες, και η  Νάνα Μπινοπούλου, μαζί με τους εκπληκτικούς μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Πέτρο Κούρτη, ξαναζωντανεύουν  τραγούδια της Αρλέτας και των αγαπημένων της συνθετών Μάνου Χατζιδάκι και Γιάννη Σπανού.

Αγαπημένα τραγούδια της Αρλέτας όπως το «Μια φορά θυμάμαι», «Η σερενάτα», «Ο λύκος», «Χάρτινο το φεγγαράκι»  ανανεώνονται μέσα από μια ευαίσθητη και σύγχρονη αυτοσχεδιαστική προσέγγιση.  Η κιθάρα του Βασίλη Ρακόπουλου, ο αιθέριος ήχος της τρομπέτας του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου και τα κρουστά του χαρισματικού Άγγελου Πολυχρόνου, δημιουργούν στιγμές ιδιαίτερης αισθαντικότητας καθώς πλαισιώνουν  διακριτικά, την όπως πάντα σταθερή στις αρχές του ποιοτικού τραγουδιού, ερμηνεία της Νάνας Μπινοπούλου.  

Προπώληση εισιτηρίων στο κτίριο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια» από Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 κατά την διάρκεια της λειτουργίας του χώρου της έκθεσης.

Τηλέφωνο 27210 86923

Ώρα έναρξης 9:15 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.