Παρασκευή
24
Μάιος
TOP

Τα 100 χρόνια προσφοράς και οι στοχεύσεις του μέλλοντος (video)

Στις 10 Μαρτίου στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έγινε η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας αλλά και Πανελληνίως.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυστόστομος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κος. Μαντάς Περικλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κος. Αναστασόπολος Στάθης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κος. Βασιλόπουλος Θανάσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Δήμου Καλαμάτας κος. Λαζαρίδης Γεώργιος, και ο κος. Στάθης Καρέλιας. Χαιρετισμούς έστειλαν οι βουλευτές Μεσσηνίας κος. Λαμπρόπουλος Ιωάννης, κος. Χρυσομάλλης Μίλτος και ο κος. Χαρίτσης Αλέξης. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθησαν ιστορικά στελέχη του Ναυτικού Ομίλου καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση της έναρξης του εορτασμού των 100 χρόνων του Ναυτικού ομίλου Καλαμάτας αλλά ιδιαιτέρως τα Μ.Μ.Ε. για την διαχρονική στήριξή τους.