Παρασκευή
7
Οκτώβριος
TOP

Τάσος Γαϊτάνης (ΝΔ): «Στις εκλογές του 2023 θα αναμετρηθούν δύο κόσμοι»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Γαϊτάνη, την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Στην ομιλία του με θέμα «Η μάχη της γενιάς μας, το μέλλον της πατρίδας μας», ο κ. Γαϊτάνης μίλησε αναλυτικά για το σημαντικό κυβερνητικό έργο των τελευταίων τριών ετών αλλά και για το μεγάλο δίλημμα για το μέλλον της χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Γαϊτάνης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει κύρος και αξιοπιστία σε όλο τον κόσμο»
Ειδικότερα, ο Τάσος Γαϊτάνης τόνισε κατά την ομιλία του ότι η χώρα μας σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, αφού έχει μια σταθερή κυβέρνηση, που βελτιώνεται την οικονομία και υλοποιεί πλήθος νέων μεταρρυθμίσεων.

«Η ελληνική φωνή πλέον ακούγεται σε όλα τα διεθνή φόρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει κύρος και αξιοπιστία σε όλο τον κόσμο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα επισήμανε τις μεγάλες επιτυχίες στην εξωτερική πολιτική, όπου η χώρα κλείνοντας εκκρεμότητες ετών, μεγάλωσε με την επέκταση της ΑΟΖ, υπογράμμισε τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, μίλησε για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του κράτους, τα θετικά αποτελέσματα της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, όπως η αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, η μείωση της ανεργίας, η μείωση των φόρων σε μισθωτούς και επιχειρήσεις, τις μεγάλες αλλαγές στην Παιδεία και τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής (αναβάθμιση ΕΦΚΑ, μείωση απονομής χρόνου συντάξεων, εθνικό σχέδιο ΑΜΕΑ, ψηφιακή κάρτα εργασίας).

Καταλήγοντας, στην ομιλία του υποστήριξε ότι η επόμενη μάχη θα είναι κομβική για το μέλλον του τόπου μας. «Στις εκλογές του 2023 δεν θα αναμετρηθούμε μόνο με την Αριστερά και τις λογικές της. Θα αναμετρηθούν ουσιαστικά δύο κόσμοι. Θα αναμετρηθεί η πρόοδος που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία με την οπισθοδρόμηση που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπευθυνότητα του δικού μας πολιτικού λόγου, με τον λαϊκισμό και τη χυδαιότητα του δικού τους και τελικά η επιθυμία μας να πάει η πατρίδα μπροστά, σε σχέση με την δική τους να την κρατήσουν δέσμια νοοτροπιών που έχουν αφήσει πίσω όλες οι ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: iefimerida.gr