Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Τέσσερις Μεσσήνιοι αθλητές στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας των Special Olympics Hellas

Η Μεσσηνιακή Ιππασία εκπροσωπείται από τέσσερις αθλητές στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας που διοργανώνουν τα Special Olympics Hellas και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Στους αγώνες που θα γίνουν αύριο, 4 Δεκεμβρίου στο κλειστό ιπποδρόμιο στο Μαρκόπουλο Αττικής, θα συμμετέχουν αθλητές από τα προπονητικά προγράμματα των Σερρών, Ιωαννίνων, Καλαμάτας και Αττικής.

Εκεί, η Έφη Αποστολοπούλου, ο Κωνσταντίνος Γεωργάκας, ο Ανέστης Μαραντίδης και ο Μάριος Πλάγος θα αγωνιστούν σε διαφορετικές κατηγορίες. Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές Στεφανία Σπυροπούλου και Νικόλαος Δρούγας του ΙΠΠ.Ο.Κ.

«Έχει γίνει μια καλή προετοιμασία» επεσήμανε αρχικά η κα Σπυροπούλου ενώ αναφερόμενο στον Κωνσταντίνο Γεωργάκας που συμμετείχε στους Παγκόσμιους στη Γερμανία και με αναπληρωματικό του, Μάριο Πλάγο, σημείωσε: «Στόχος μας για αυτούς τους δυο αθλητές είναι να αλλάξουν κατηγορία και να μπουν στα εμπόδια. Κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα στα Special Olympics».

Οι προσδοκίες για τους Έφη Αποστολοπούλου και Ανέστη Μαραντιδη είναι «να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους ώστε να καταφέρουμε να τους αλλάξουμε κατηγορία στην κατηγορία Dressage, δηλαδή της Ιππικής δεξιοτεχνίας.»