Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Θρασύτατοι κλέφτες “σήκωσαν” 36 τσουβάλια με ελιές από περιφραγμένο χωράφι – Επιτακτική η ανάγκη αστυνόμευσης αναφέρει ο Α. Κατσούλας (video)

Μετά τους τενεκέδες λάδι σειρά πήραν τώρα και τα τσουβάλια με τους κλέφτες πιο θρασείς από ποτέ άλλοτε, να φορτώνουν νύχτα την… πραμάτια τους αφήνοντας πίσω τους αγρότες σε απόγνωση!

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα στους Γαργαλιάνους, στην περιοχή Λιβάρτζι, όπου οι θρασύτατοι «εισβολείς» μπήκαν νύχτα σε περιφραγμένο χωράφι κόβοντας με κόφτη τμήμα της περίφραξης, πήραν τα σακιά με ελιές που με κόπο είχε ραβδίσει και μαζέψει ο ιδιοκτήτης και αποχώρησαν όχι με ένα ούτε με δυο αλλά με 36 τσουβάλια!

Για καταστάσεις πρωτόγνωρες με κύρια χαρακτηριστικά την ανομία και παραβατικότητα που παίρνει διαστάσεις έκανε λόγο, μιλώντας στην τηλεόραση BEST ο επιχειρηματίας Αντώνης Κατσούλας που υπέστη το μεγάλο αυτό πλήγμα λέγοντας πως το κτήμα του «βρίσκεται πάνω στην εθνική οδό, είναι πολύ καλά περιφραγμένο και προστατευμένο. Πήραν τα εργαλεία τους τα έκοψαν νύχτα και τα μαζέψανε! Αυτοί που κλέβουν νομίζω ότι κάπου θα πηγαίνουν» θέτοντας τα εύλογα ερωτήματα ως προς το πού πάνε και πώς μεταφέρονται αυτές οι ποσότητες.

«Νομίζω ότι θα εξαπλωθεί ραγδαία όλο αυτό. Στην Αστυνομία που ρώτησα σήμερα μου είπαν ότι έχουν κι άλλα περιστατικά. Θα πρέπει κάτι να κάνει και η αστυνομία διότι κάποιοι από τους ελαιοβιομήχανους συνεργάζονται με αυτούς που κάνουν αυτή τη δουλειά…»» είπε αναδεικνύοντας  το μέγεθος που έχει λάβει πλέον η παραβατικότητα στην ελληνική ύπαιθρο τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη αστυνόμευσης. «Πρέπει λίγο να κινητοποιηθεί και η Αστυνομία και να ψάξει» σημειώνοντας χαρακτηριστικά «πήρα στο αστυνομικό τμήμα και ένας κύριος εκεί μου είπε ότι εμείς θα έχουμε αυτοκίνητο στις 3!», διερωτώμενος «Το κράτος δεν παρέχει αυτοκίνητα στην Αστυνομία;