Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Θύμιος Μπουγάς: Απεγνωσμένη έκκληση από την αδελφή του -«Να δώσει σήμα ζωής στη μητέρα»

Ένας μήνας συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο όπου διέμενε και ακόμα δεν υπάρχει κανένα ίχνος του.

Η αγωνία συγγενών και φίλων, αλλά και όλης της Ελλάδας για τον άτυχο Θύμιο Μπουγά κορυφώνεται, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 28 ημέρες από την εξαφάνισή του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο στοιχείο που να δείχνει ότι είναι καλά. Η τελευταία αναφορά από κάποιον ότι τον έχει εντοπίσει ήταν πριν από τρεις ημέρες στον Πειραιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», υπάρχουν και τρεις ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι τον έχουν δει στα Χανιά, πράγμα που ενδεχομένως να ισχύει, καθώς στην Κρήτη ζει μία από τις αδελφές του. Ίσως, λοιπόν, να προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί της.

Την ίδια στιγμή, η άλλη του αδελφή, που έχει μιλήσει επανειλημμένως δημόσια για τον Θύμιο καλώντας τον να δώσει ένα σημάδι ζωής, απηύθυνε νέα δραματική έκκληση, ζητώντας από αυτόν να εμφανιστεί και να δώσει τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του.

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Κοντεύει ένας μήνας και δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Αν μας ακούει, να δώσει ένα σήμα ζωής στην αδερφή του και τη μάνα του πιο πολύ. Στενοχωριέται η μάνα του», δήλωσε στο Live News η αδελφή του 39χρονου.

Θύμιος Μπουγάς: Θύμα bullying λόγω προβλήματος υγείας

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου 2022, έπειτα από bullying που είχε υποστεί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας, όπου είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα.

Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φοράει χειρουργική μάσκα, όχι λόγω κορωνοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο του πρόσωπο μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε το 2008. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μιλάει και να τρώει με μηχανική υποστήριξη, αφού του κόπηκε ο λάρυγγας. Αυτή ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων από αγνώστους.

πηγη:iefimerida.gr