Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Την Παραμυθιά στο σπίτι του υποδέχεται ο ΓΣ Γαργαλιάνων και θέλει τη νίκη!

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της National League 2 ένα εκ των οποίων θα γίνει στο κλειστό των Γαργαλιάνων, όπου η ομάδα του Αντώνη Κούτρη μια αγωνιστική μετά την έναρξη του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος υποδέχεται την Παραμυθιά (28/01, ώρα .

Η ομάδα έως τώρα έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς σε 12 αγώνες αυτό μεταφράζεται σε 7 νίκες και 5 ήττες με το ισοζύγιο να γέρνει στη θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς πρόκειται για μια ακόμη ομάδα της Περιφέρειας που κάνει μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια στις εθνικές κατηγορίες, είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην Γ Εθνική ενώ αξίζει να σημειωθεί πως άργησε να πατήσει στο δικό της γήπεδο. Μέχρι στιγμής η εικόνα είναι πολλά υποσχόμενη, αν αναλογιστεί κανείς ότι παρά τα στραβοπατήματα, ειδικά στην αρχή της σεζόν οι Γαργαλιάνοι έχουν κατορθώσει να αναρριχηθούν στην τρίτη θέση τα βαθμολογίας και το σημαντικότερο; Να κερδίσουν τον σεβασμό των αντιπάλων τους «Κάθε ματς στην κατηγορία θέλει την ανάλογη προσοχή. Την εμπειρία μας στην National League 2 την θεωρούμε γιορτή και την απολαμβάνουμε οι παίκτες, η διοίκηση κι ο κόσμος μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ομάδας.

Ο Αντώνης Κοούτρης που σε αυτό το ματς θα έχει στη διάθεσή του και τον Σκλήβα, ο οποίος θα ριχθεί στη μάχη με δεμένο αστράγαλο, αξιολογώντας το αυριανό παιχνίδι με την Παραμυθιά στέκεται στα εξής δεδομένα: «Η Παραμυθιά προέρχεται από αλλαγή προπονητή και νίκη και έχει διάθεση να παλέψει την παραμονή της στην κατηγορία σε κάθε ματς. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι κι έχουμε πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Στόχος μας βεβαίως είναι η νίκη και το ν απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι, και θεωρώ ότι από αύριο και τα τρία επόμενα παιχνίδια θα καθορίσουν και το πόσο ψηλά θα πάμε στην βαθμολογία» για να αναφερθεί και στον κόσμο που στηρίζει την εφετινή προσπάθεια «Το γήπεδο μας θεωρώ θα γεμίσει και πάλι και θα έχουμε μια ατμόσφαιρα γιορτής…»

Σ. Τριάντου