Πέμπτη
13
Ιούνιος
TOP

Το… αισθητήριο του Τσίπρα, το καυτό πολιτικό πεδίο και οι… απαντήσεις για τα έργα της Μεσσηνίας (video)

Φωτιά… έχει πάρει το προεκλογικό σκηνικό με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν και τα κόμματα να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την κρίσιμη αναμέτρηση. Στο πλαίσιο αυτό, αίσθηση προκαλεί η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανοίξει και επίσημα την προεκλογική περίοδο από την Καλαμάτα, με μια ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον ίδιο χώρο που μίλησε και το 2019. Στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, στο Δημοτικό Στάδιο της παραλίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία άλλωστε, είχε καταγράψει το μεγαλύτερό του ποσοστό στις προηγούμενες εκλογές, κάτι που πιστώνεται κατά κύριο λόγο στον πρώην υπουργό, τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτή του νομού Αλέξη Χαρίτση. Στην επικείμενη αυτή εκδήλωση, αναφέρθηκε σχολιάζοντας το κλίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο διευθυντής του σταθμού Νίκος Μπελογιάννης, ο οποίος στάθηκε και στην αντιμετώπιση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, του θέματος που έχει ανακύψει με τον Παύλο Πολάκη.

«Ο Τσίπρας είναι κυρίαρχος. Όσες φορές έκανε κίνηση, του… βγήκε. Με τον Λαφαζάνη, με τον Βαρουφάκη. Του… βγήκε. Έχει μεγάλο αισθητήριο», είπε με νόημα ο Νίκος Μπελογιάννης, τονίζοντας πως και ο ίδιος, όπως και αρκετοί απλοί πολίτες, μπορεί να συμφωνούν σε κάποια θέματα με τον κ. Πολάκη, αλλά προφανώς, ο τρόπος του, δεν είναι καθόλου σωστός. «Συμφωνώ σε μερικά που λέει ο Πολάκης, αλλά δε γίνονται με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε τονίζοντας πως κάποιοι δυσαρεστημένοι με τη ΝΔ έλεγαν “που θα πάμε τώρα; Με τον Τσίπρα που έχει τον Πολάκη;” τώρα θέλοντας ο Τσίπρας να εκφράσει το μεσαίο χώρο ή επιχειρώντας να το κάνει αυτό μπορεί και να κερδίσει και αυτούς, σχολίασε ο Νίκος Μπελογιάννης ο οποίος στάθηκε και σε όσα είπε ύστερα από τη στοχευμένη προσπάθεια Μεσσήνιων… πληροφοριοδοτών ο Παύλος Πολάκης για τον Περικλή Μαντά, αρχικά για offshore και αμέσως μετά για τα χρέη. «Λες και υπάρχει κανείς που δεν χρωστάει», είπε ο Δ/ντής του BEST, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ουσία της επίσκεψης Τσίπρα στη Μεσσηνία που θα πρέπει να αφορά στη διεκδίκηση και τις αναφορές των μεγάλων έργων που έχουν μείνει αρκετά πίσω.

«Να απαντήσει τι θα γίνει με τα μεγάλα έργα, αφού ακούμε για μπουλντόζες και οι μόνες που υπάρχουν στη Μεσσηνία, είναι αυτές που πωλούν οι αλυσίδες παιχνιδιών», σχολίασε ο διευθυντής της τηλεόρασης Best ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην αυξημένη επισκεψιμότητα στη Μεσσηνία το τριήμερο των Αποκριών, τις πολύ καλές προσπάθειες αρκετών Δήμων και ειδικά της Καλαμάτα και της Μεσσήνης και όσα πρέπει να γίνουν σε αυτήν την κατεύθυνση στη συνέχεια αφού ο κόσμος αγαπά να τιμά τις παραδόσεις, καυτηρίασε ένα -ακόμη- πικρόχολο δημοσίευμα. «Βγήκε σήμερα ο γνωστός ιδιοκτήτης με ένα προβοκατόρικο δημοσίευμα του Βήματος. Είναι δυνατόν; Και ο ίδιος, όπως κανένας, δεν μιλάει για τον Μητσοτάκη που είναι Πρωθυπουργός, γιος του Μητσοτάκη δεν ήταν; Δεν μίλησε για τη Νάντια τη Γιαννακοπούλου που είναι κόρη του Γιαννακόπουλου. Δε μίλησε για κανενός τα παιδιά που έχουν μπει στην πολιτική, αλλά από το μένος του για τον Σαμαρά, πήγε να τα βάλει με ένα παιδί. Ο κόσμος κρίνει όμως…  ‘’η κότα όταν πίνει νερό, κοιτάζει και  τον Θεό’’, σχολίασε καταληκτικά ο διευθυντής του Best .