Κυριακή
21
Απρίλιος
TOP

Το Da luz Wine Bar & Kitchen αλλάζει τις Κυριακές μας…  

Τα Κυριακάτικα μεσημέρια αλλάζουν, γεμίζουν μελωδίες και μυρωδιές. Το Da luz Wine Bar & Kitchen βάζει στο «μενού» μεσημεριάτικες απολαυστικές live προτάσεις και σας προ(σ)καλεί να τα ζήσετε με τον πιο entertaining way…

Ο Γιώργος Ζούπινας, η Ιωάννα Χριστοπούλου, ο Αλέξης Στρατής και η Έλενα Βαρσάμη τραγουδούν αγαπημένες παλιές και καινούργιες επιτυχίες συνοδεύοντας με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο τα μεσημέρια των Κυριακών, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γρηγόρη Αγγελή.

Ώρα έναρξης 15:00. Τους συνοδεύουν στα κρουστά ο Σταύρος Βλάσσης, στα πνευστά ο Θανάσης Σταυριανέας, στο μπουζούκι ο Θοδωρής Πανταζής. Dj ο Θανάσης Διπλάρης.

Τα Κυριακάτικα μεσημέρια διαδέχονται τα Σαββατιάτικα βράδια όπου οι αγαπημένοι Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος και Κωνσταντίνα Καρόζη παρουσιάζουν από τις 10 το βράδυ ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, υπό τον μαέστρο Κώστα Αλεξόπουλο.

Οι προτάσεις δεν είναι μόνον μουσικές…

Γιατί στο Da luz Wine Bar & Kitchen οι εκπλήξεις είναι και γευστικές. Η κουζίνα του γνωστού εστιατορίου wine bar επιμελείται ένα εξαίσιο μενού με προσεκτικά διαλεγμένα εκλεκτά υλικά από τη μεσσηνιακή γη που αναδεικνύουν το μεγαλείο της μεσογειακής και όχι μόνο κουζίνας… Με σαφείς προσανατολισμό και πολλές πολλές επιλογές η κουζίνα του Da luz Wine Bar & Kitchen συνδυάζει την ποιότητα με την πρωτοτυπία…

DA LUZ WINE BAR AND KITCHEN

Ναυαρίνου 177, Παραλία Καλαμάτας

Τηλέφωνο κρατήσεων 6909 074 060