Δευτέρα
11
Δεκέμβριος
TOP

Το παραλήρημα του Νίκα … συνεχίζεται (video)

Στα παρασκηνιακά της αυτοδιοικητικής κούρσας που εξελίσσεται στην Πελοπόννησο ορισμένα πράγματα φαίνεται να προκαλούν εντυπώσεις και να ανοίγουν το διάλογο για «τα χάλια της πολιτικής».

Μια εικόνα λένε, ισούται με χίλιες λέξεις ενώ και τα λεγόμενα ορισμένες φορές “αναδύονται” ξανά και ξανά για να μας υπενθυμίσουν όσα κάποτε κάποιοι υποστήριζαν και όσα σήμερα τα λένε …αλλιώς. Μια τέτοια περίπτωση και αυτή του Παναγιώτη Νίκα που όπως επισήμανε ο Νίκος Μπελογιάννης, Διευθυντής της τηλεόρασης BEST, σήμερα βάλλεται κατά της Νέας Δημοκρατίας της οποίας όμως κάποτε έλαβε στήριξη και χρίσμα και εκλέχθηκε τρεις φορές δήμαρχος και μια περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Όλα αυτά με αφορμή την προ ημερών δήλωσή του στη Τεγέα περί ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης της οποίας δήλωσε υπέρμαχος «Λυπάμαι για το γεγονός ότι ανήκω σε έναν φιλελεύθερο χώρο  που δεν αγαπά την ελευθερία στην αυτοδιοίκηση, την ελευθερία του δημάρχου και του περιφερειάρχη…».  εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ντίνα Νικολάκου σηκώθηκε όρθια για να χειροκροτήσει τον Παναγιώτη Νίκα με τον οποίο μαζί λίγο αργότερα έκαναν βόλτες στα περίπτερα στην Τεγέα.

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο «ανεξάρτητος» κ. Νίκας…

Με αφορμή λοιπόν αυτά τα λεγόμενα του κου Νίκα, ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST ανέτρεξε στο παρελθόν λέγοντας πως ο κ. Νίκας «κάποτε είχε χαρακτηρίσει τη Νέα Δημοκρατία «αδειανό πουκάμισο» και μετά την παρακάλαγε. Τώρα λέει ότι η ΝΔ δεν αγαπάει την αυτοδιοίκηση», θέλοντας να τονίσει αυτό που πλέον είναι πασιφανές, πως δηλαδή «Η σύνδεση με τον Τατούλη είναι εμφανέστατη. Ο κ. Νίκας έχει συμπλεύσει με το άρμα Τατούλη… Αυτοί οι δυο τώρα είναι αγαπημένοι!»

»Όταν πάμε για εκλογές παρακαλάει τη Νέα Δημοκρατία. Όταν κερδίζει μιλάει για αδειανό πουκάμισο», για να αναρωτηθεί «δεν πρέπει να τον βάλει κάποιος στη θέση του;»

Με αφορμή την ανωτέρω χαρακτηριστική φωτογραφία της όλης κατάστασης… και σχολιάζοντας την πολιτική υποκρισία ο Νίκος Μπελογιάννης είπε πως «η κοροϊδία έχει ξεπεράσει τα όρια. Γυρνάει από εκθέσεις σε εκθέσεις και λέει ότι έδωσε λεφτά, ποιανού δικά του; Δεν μασάει άλλο κουτόχορτο η Πελοπόννησος». Αναφερόμενος δε στον Πέτρο Τατούλη, ο Νίκος Μπελογιάννης θύμισε πως «Το 2010 βγήκε επειδή είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ του 44% και πάλι τρόμαξε να κερδίσει τον Δράκο, και εάν δεν υπήρχαν κάτι… εφιάλτες στη Μεσσηνία, δεν θα τον είχε κερδίσει!»

Κάνοντας λόγο για «συστήματα» ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST υπογράμμισε πως «η Πελοπόννησος έχει αποφασίσει» και «δεν γυρίζει πίσω το ποτάμι» ενθυμούμενος τα λόγια παλιού πολιτικού που κάποτε είχε δηλώσει πως «στην πολιτική δεν υπάρχουν ούτε αιώνιοι εχθροί, ούτε αιώνιοι φίλοι» και να καταλήξει λέγοντας με νόημα «…αυτός είναι ο κύριος Νίκας».