Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Τοποθετήθηκε ο οικίσκος μέσα στο Μάρτιο τα πρώτα υδροπλάνα (video)

Το πρώτο τρίμηνο του 2024 αναμένονται τα πρώτα υδροπλάνα στην περιοχή καθώς οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς για την ολοκλήρωση του σταθμού στην Καλαμάτα. Σήμερα στην πόλη της Καλαμάτας τοποθετήθηκε ο οικίσκος που θα καλύπτει τις ανάγκες του σταθμού υδροπλάνων και αναμένεται μια σειρά από άλλες ενέργειες και παρεμβάσεις για την ολοκλήρωσή του βάσει χρονοδιαγράμματος.

«Σήμερα ήρθε το ISOBOX που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του υδατοδρομίου. Τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει και η πλατφόρμα και θεωρούμε ότι μέσα στον Φεβρουάριο – Μάρτιο θα δούμε τα πρώτα υδροπλάνα να προσγειώνονται στην περιοχή μας» ανέφερε σχετικά ο Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας.

Από τη μεριά του Λιμενικού Ταμείου ο Σωτήρης Κρητσωτάκης, αντιπρόεδρος, σημείωσε: «Μια μεγάλη επένδυση για την Καλαμάτα. Επιτέλους ήρθε. Από τη μεριά μας το δήμο Καλαμάτας και το Λιμενικό Ταμείο ήταν όλα έτοιμα από το θέμα της γραφειοκρατίας είναι θέμα επαγγελματία πλέον να αρχίσουν να πετούν τα υδροπλάνα. Όπως είπε και ο δήμαρχος από Φλεβάρη – Μάρτη θα έχουμε τα πρώτα υδροπλάνα».