Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Workshop για επιχειρήσεις παραλιακού μετώπου Καλαμάτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Ένα πολύ ενδιαφέρον workshop θα πραγματοποιήσει στην Καλαμάτα  η Παγκόσμια Τράπεζα σε συνεργασία  με το Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13.00-15.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Πλ. 23ης Μαρτίου) και αφορά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται  στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας.

 

Στόχος του ειδικού εργαστηρίου:

Οι τοπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες αποτελούν βασικά στοιχεία ενός δημόσιου χώρου και στην περίπτωση του παράκτιου μετώπου της Καλαμάτας, παίζουν καθοριστικό ρόλο, καθώς μπορούν να συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία και στην αισθητική αναβάθμισή του, καθώς και να εισφέρουν ουσιαστικές προτάσεις στη συνολική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Το εργαστήριο αυτό θα επικεντρωθεί στον εντοπισμό των δυνατοτήτων και αδυναμιών της περιοχής σχεδιασμού, καθώς και στις ανάγκες και προτάσεις των επιχειρήσεων για την περιοχή αυτή. Τα συμμετοχικά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν, θα προσαρμοστούν στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας, ώστε να καταφέρουν να προσδιορίσουν και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως η κινητικότητα, τα περιβαλλοντικά ζητήματα, θέματα εμπορίου, κ.λπ.

Πληροφορίες:

Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τηλ. 2721062200 (εσωτ.5), – email: [email protected]