Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Δικαιούχοι και δικαιολογητικά

Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις μέσω του voychers.gov στο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”. Ποια η διαδικασία.

Η πλατφόρμα για το «Τουρισμός για Όλους 2023» αναμένεται να ανοίξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Προς τα τέλη Ιουνίου το tourism4all αναμένεται να δεχθεί τις αιτήσεις των δικαιούχων για οικονομικές διακοπές, με τη χρήση άυλης χρεωστικής κάρτας, με την οποία θα πληρώσουν ξενοδοχεία και καταλύματα. Η είσοδος των ενδιαφερόμενων θα γίνεται όπως και πέρυσι σταδιακά, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Όταν η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2023» ανοίξει, η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς TAXISNet στο vouchers.gov.gr.

Όταν ανοίξει η πλατφόρμα, οι δικαιούχοι θα μπορούν να μπουν στο tourisms4all και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα για να υποβάλλουν την αίτησή τους.

  • Καταχωρούν τα στοιχεία επικοινωνίας και το e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τα οποία, στη συνέχεια, πιστοποιούν.
  • Δηλώνουν ότι δεν έχουν επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο.
  • Δηλώνουν ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
  • Καταχωρούν το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής τους, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτούνται την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.news247.gr πατώντας εδώ