Σάββατο
1
Οκτώβριος
TOP

«Τραβάμε Γολγοθά» – λύση τώρα στο γηπεδικό ζητούν οι παράγοντες του Διαβολιτσίου (video)

«Τραβάμε Γολγοθά». Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιάννη Κωνσταντάρα για το γηπεδικό πρόβλημα που εδώ και μήνες ταλανίζει τον σύλλογο που εκπροσωπεί με αξιώσεις το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Ναυπακτιακού Αστέρα ανέδειξε για πολλοστή φορά το πρόβλημα που υπάρχει με το γηπεδικό. Το γήπεδο του Μελιγαλά δεν αποτελεί μόνιμη λύση, αλλά προσωρινή φιλοξενία για ένα σωματείο που έχει γήπεδο, αλλά επί της ουσίας παραμένει στους δρόμους! «Γυρνάμε σαν γυρολόγοι. Με μπάλες και εξοπλισμό σε ΙΧ αυτοκίνητα για να βρούμε κάπου να κάνουμε προπόνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντάρας μιλώντας στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» υπερτονίζοντας για πολλοστή φορά το μείζον πρόβλημα του γηπεδικού. Έντονη η ανησυχία που προκλήθηκε με τον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων και την μια και πλέον ώρα που χρειάστηκε για να έρθει ασθενοφόρο από την περιοχή των Φιλιατρών προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της περιοχής.

«Δεν πάει άλλο» διαμαρτύρονται οι παράγοντες του σωματείου που απευθύνουν ξανά έκκληση στην δημοτική αρχή να μεριμνήσει για τα δέοντα και αυτονόητα. Στις προθέσεις της διοίκησης είναι η προσέγγιση και της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ελπίδα πως θα δοθεί επιτέλους οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που δεν αφορά απλά και μόνον ένα σωματείο, αλλά πρωτίστως τη νεολαία και τον αθλητικό κόσμο μιας ολάκερης περιοχής…

Στα λοιπά αγωνιστικά, η ομάδα μετά την απόκτηση των Καρύδη, Χότζα και Καπατσώρη θα προχωρήσει σε 1-2 ακόμη προσθήκες ουσίας που θα ενισχύσουν το ήδη καλό και ντόπιο στην πλειοψηφία του ρόστερ.

Έκανε το “5 στα 5” με 1-0 επί του Ναυπακτιακού

Με οδηγό τον Ηλιόπουλο και 1-0 επί του Ναυπακτιακού Αστέρα το Διαβολίτσι έδωσε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών