Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» ανακοίνωσε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» ανακοίνωσε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου. 

Αυτές είναι του Αδαμόπουλου Δημητρίου του Χαριλάου και της Παναγιώτας ως υποψηφίου στη Δ.Κ Σελλά της Δ.Ε Τριπύλης, του Μπαμπαρούτση Λυκούργου του Δημητρίου και της Μαρίας ως υποψηφίου στη Δ.Ε Κυπαρισσίας, του Φαραντζή Κωνσταντίνου του Νικολάου και της Διονυσίας ως υποψηφίου στη Δ.Ε Κυπαρισσίας.

Ο Αδαμόπουλος Δημήτρης έχει καταγωγή και είναι μόνιμος κάτοικος Σελλά από το 2021. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ασφαλιστής και κτηματομεσίτης. Είναι τ. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Είναι τ. Αντιπρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Είναι ιεροψάλτης. Έχει ενεργή δράση στον εθελοντισμό καθώς είναι εθελοντής διασώστης και εθελοντής αιμοδότης. 

Ο Μπαμπαρούτσης Λυκούργος έχει καταγωγή από το Στασιό και είναι εν ενεργεία πρόεδρος στη Δ.Κ Στασιού της Δ.Ε Κυπαρισσίας. Είναι προϊστάμενος του τμήματος Συντάξεων στο ΕΦΚΑ Κυπαρισσίας.Είναι παντρεμένος με την Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει δυο κόρες.   

Ο Φαραντζής Κωνσταντίνος έχει καταγωγή και είναι μόνιμος κάτοικος Κυπαρισσίας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης.  

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»