Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Τριφυλία Πρωταγωνίστρια: Τρεις νέες υποψηφιότητες στην Τριφυλία με την παράταξη της Χάιδως Παναγιωτοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Αγαπητοί μας συμπολίτες, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Ηλιάδη Ιωάννη του Γεωργίου και της Δέσποινας ως υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου στη Δ.Ε Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας.

Ο Ηλιάδης Ιωάννης , 26 ετών , έχει καταγωγή από τα Φιλιατρά.

Είναι πρωταθλητής Ρυθμικής Γυμναστικής και έχει κατακτήσει συνολικά μέχρι τώρα 110 μετάλλια εκ των οποίων τα 70 είναι χρυσά.

Είναι πτυχιούχος στη Νοσηλευτική Κτηνιατρικής Κλινικής και είναι τελειόφοιτος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Επίσης, είναι τελειόφοιτος του Μητροπολιτικού Κολεγίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Προπονητικής με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική.

  • Αγαπητοί μας συμπολίτες, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Γαρδίκα Μιχαήλ του Φωτίου και της Φωτεινής ως υποψηφίου προέδρου στη Δ.Κ Πολυθέας της Δ.Ε Αετού του Δήμου Τριφυλίας.

Ο Γαρδίκας Μιχαήλ , 25 ετών , έχει καταγωγή και διαμένει μόνιμα στην Πολυθέα.

Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης.

  • Αγαπητοί μας συμπολίτες, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Χριστόπουλου Δημητρίου του Παναγιώτη και της Καλλιρρόης ως υποψηφίου στη Δ.Κ Κυπαρισσίας της Δ.Ε Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας.

Ο Χριστόπουλος Δημήτριος , 27 ετών , έχει καταγωγή από την Κυπαρισσία.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών.

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»