Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Τρίπολη: Δασκάλα έκανε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία μετά τα σημάδια που της έδειξε 12χρονος μαθητής της

Οι αστυνομικές αρχές στην Τρίπολη διερευνούν μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ύστερα από καταγγελία που έκανε δασκάλα και τα λόγια ενός 12χρονου μαθητή της.Η παιδαγωγός επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατήγγειλε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος του 12χρονου μαθητή της και της μητέρας του. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2024, όταν το παιδί έφτασε στο σχολείο σε κακή κατάσταση. Η δασκάλα το πλησίασε και παρατήρησε σημάδια στο σώμα του. Ο ανήλικος περιέγραψε τι είχε συμβεί τη νύχτα που είχε περάσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του είχαν ξυλοκοπηθεί και απειληθεί για ακόμη μία φορά από τον πατέρα και τον θείο του. Το τελευταίο διάστημα, το παιδί και η μητέρα του έμεναν στο σπίτι του θείου του. Τη νύχτα της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024, ο θείος ζήτησε από την 33χρονη μητέρα να μαζέψει τα πράγματά της και του παιδιού της και να αποχωρήσουν από το διαμέρισμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο θείος τους χτύπησε με ένα ξύλο, προκαλώντας τους τραυματισμούς. Επιπλέον, το παιδί ανέφερε ότι στις 4 Ιουνίου, ο πατέρας του είχε απειλήσει την 33χρονη μητέρα με κυνηγετικό όπλο, απαιτώντας να φύγουν από το σπίτι.

Η μητέρα και ο γιος μεταφέρθηκαν συνοδεία αστυνομικών στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για την παροχή πρώτων βοηθειών. Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, θα μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο διαμονής και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για περαιτέρω εξετάσεις.

πηγη parapolitika.gr