Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Β. Τζαμουράνης: «Να αλλάξει σελίδα ο δήμος Καλαμάτας μακριά από την αναποτελεσματικότητα -Έχουμε τον τρόπο, ξέρουμε και μπορούμε» (video)

“Ο δήμος Καλαμάτας πρέπει να αλλάξει σελίδα, πρέπει να αλλάξει τον τρόπο διοίκησής του” υπογράμμισε αρχικά και με έμφαση ο Βασίλης Τζαμουράνης για να θέσει ακολούθως τα σημεία του μοντέλου διοίκησης που πρεσβεύει η δική του πρόταση “ένα μοντέλο που βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συμμετοχικότητας, της λογοδοσίας, της αξιοκρατίας”.

Με αυτό τον τρόπο ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας στην συνέντευξή του στην τηλεόραση BEST θέλησε να αναδείξει τέτοιες πτυχές τις οποίες ταυτοποίησε με την πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής κατηγορώντας την μέχρι και για “…προσλήψεις ημετέρων, με δίμηνα όπου πολλά έγιναν χωρίς ανακοίνωση στο ευρύ κοινό και έχει υποψηφίους από αυτούς και στο ψηφοδέλτιό του, προμήθειες σε ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος”.

Ο κ. Τζαμουράνης απαρίθμησε την σειρά -όπως είπε- των “ατελείωτων έργων που δείχνουν την αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής” αναφέροντας πως την “ευθύνη την έχει αυτός που παίρνει τις αποφάσεις”. Εστίασε ειδικά στις καθυστερήσεις στα όσα έτρεξαν, στα Πολεοδομικά ζητήματα και άλλα κάνοντας λόγο για “απαράδεκτους ρυθμούς για έναν δήμο όπως η Καλαμάτα” και μίλησε για την αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία “ένα κύμα δυσαρέσκειας και έλλειψης ικανοποίησης από τα έργα και τις ημέρες της σημερινής δημοτικής αρχής. Υπάρχει μια διάθεση για κάτι διαφορετικό, μια ελπίδα πως κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Αυτή η δημοτική αρχή έδωσε ότι είχε να δώσει. Χρειάζονται νέες ιδέες και πρόσωπα με όρεξη για μεγαλύτερη δράση και αυτό εμείς το προσφέρουμε”. Επιπρόσθετα μίλησε για τον ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που έχει φτιάξει και στις προτάσεις οραματικές και ρεαλιστικές του συνδυασμού του.

Καταληκτικά, έστειλε το δικό του μήνυμα “οι πολίτες να μας επιλέξουν να φέρουμε έναν άνεμο δημιουργίας στο δήμο, μακριά από την στασιμότητα και την αναποτελεσματικότητα που υπάρχει. Εμείς έχουμε τον τρόπο και ξέρουμε και μπορούμε να το υλοποιήσουμε αυτό το πρόγραμμᔨ.