Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Βασιλόπιτα και ευχές μοίρασαν τα μέλη του “Τρίτων” Καλαμάτας – Πολλοί οι στόχοι για το 2024

Με υψηλούς στόχους για το 2024 ο Όμιλος Θαλάσσιων – Παράκτιων Αθλημάτων και ξυλορακέτας “Τρίτων” Καλαμάτας έκανε απολογισμό και έκοψε την πίτα το περασμένο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024.

Η εκδήλωση έγινε στο εστιατόριο -ταβέρνα  ‘’ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ’’ παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), μελών του Σωματείου του με τις οικογένειες τους, αθλητριών – αθλητών, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Τουρισμού Καλαμάτας Γιώργου Λαζαρίδη, καθώς και αγαπημένων προισώπων που στηρίζουν το άθλημα της ξυλορακέτας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος  Θάνος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε προσωπικά να έχουν ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος, με υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, παρέδωσε δωροεπιταγή  50€, προσφορά του Ομίλου Ξυλορακέτας ‘’ΤΡΙΤΩΝ’’ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ του αθλητικού καταστήματος ALMA SPORT, σε φίλη και υποστηρίκτρια  του συλλόγου Γεωργία  Δέλγα , στην οποία έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση κληρώθηκαν και δώρα, που ήταν προσφορά από δωροθέτες και υποστηρικτές του Σωματείου μας:

Δυο  ξυλορακέτες του αθλήματος  προσφορά των κκ. Διονύση Γαβριέλη και Γεώργιου Κατσιαβού  που κληρώθηκαν στην κ. Γεωργία Κυριακοπούλου και Γεωργία Δέλγα. Τα δώρα το παρέδωσε η Ταμίας του Συλλόγου κ. Αικατερίνη Κυριακοπούλου.

Επίσης στην εκδήλωση κληρώθηκαν διάφορα δώρα, που είχαν την ευγενή καλοσύνη να διαθέσουν και να συνδράμουν με την υποστήριξη τους, επιχειρηματίες της πόλης μας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το εστιατόριο – ταβέρνα ‘’ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ’’ της οικογένειας  του κ. Κάππου, στη διάθεση του καταστήματος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή Χρονιά και υγεία σε όλους με γνώμονα το ‘Νους υγιής εν σώματι υγιές…