Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Καλαμάτα 80: Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας – Τυχεροί οι Σταυρούλα Μπαστακού, Σταμάτης Ντάκουρης και Αλέξανδρος Αλεξάκης (pic’s)

Σε κλίμα οικογενειακό και ανταλλάσσωντας ευχές για υγεία και επιτυχίες εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, τα μέλη της Καλαμάτας 80 έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης, ο πρώτος πολίτης της πόλης, αντιδήμαρχοι του δήμου Καλαμάτας και φίλοι του συλλόγου.

Μιλώντας για το παρθενικό ταξίδι των “λύκων” στη Volley League ο Κώστας Βλάσης εξέφρασε την κοινή επιθυμία όλων για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της σεζόν που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Με την ίδια ευχή και ο δήμαρχος Καλαμάτας. Ο Θανάσης Βασιλόπουλος στάθηκε στη χαρά και την υπερηφάνεια που προσφέρει στον τόπο η προσπάθεια  της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η παρουσία όλων στο γήπεδο γίνεται με μεγάλη προθυμία και αδημονία. Τόνισε δε πως η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βοηθήσει τον σύλλογο, ο οποίος εκπροσωπεί το νομό στην κορυφαία κατηγορία της Ελληνικής πετοσφαίρισης.

Στο ίδιο πνεύμα και ο Γιώργος Λαζαρίδης, πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα, ο οποίος τόνισε τη διάθεση για αγαστή συνεργασία και στο μέλλον.

Τυχεροί της πίτας οι Σταυρούλα Μπαστακού, Σταμάτης Ντάκουρης και Αλέξανδρος Αλεξάκηςοι οποίοι έλαβαν τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα τρία φλουριά.

Σ.Τρ.