Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Βόλεϊ: Έπιασαν δουλειά οι γυναίκες του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

Ξεκίνησε η δραστηριότητα του ιστορικού τμήματος Βόλεϊ του Μεσσηνιακού με την πρώτη συνάντηση των Αθλητριών που θα στελεχώσουν την ομάδα Γυναικών την περίοδο 2023-2024.

Στις αίθουσες συναντήσεων και του Μουσείου έγινε και φωτογράφιση όσων βρέθηκαν στην 1η συνάντηση την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023. Απουσίασαν δικαιολογημένα λόγω απουσίας από την Καλαμάτα οι Βαρσάνη Νέλλη-Χριστίνα, Ζερδεβά Ιουλία, Παπαδοπούλου Μιχαέλα-Μίλβα, Ρομπάκη Έφη και Τσάτουμα Ασημίνα.

Η προπονήτρια Γεωργία Σουρή συνεχίζει την συνεργασία της για 12η συνεχή χρονιά με βοηθό τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και φροντιστή το Νίκο Ζεργιώτη.

Το φετινό δυναμικό της ομάδος Γυναικών διαμορφώθηκε όπως παρακάτω. Το σημαντικό είναι πως ΕΝΤΕΚΑ (11) αθλήτριες προέρχονται από τις Ακαδημίες του Μεσσηνιακού. Δηλαδή.

Παρέμειναν :  Βασιλειάδη Κυριακή, Διακουμέα Νικολέτα, Καράμπελα Χρύσα, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Ρομπάκη Έφη, Τζουάνου Μαρία-Νεφέλη, Τσαπέκη Παναγιώτα, Τσάτουμα Όλγα, Τσάτουμα Ασημίνα, Τσούμπανου Χρυσούλα, Φωτεινάκη Κατερίνα.

Ήλθαν : Βαρσάνη Νέλλη-Χριστίνα, Ζερδεβά Ιουλία, Μπαξιβανάκη Σοφιτίνα, Παπαδοπούλου Μιχαέλα-Μίλβα.

Μικρές : Θεοδωροπούλου Μαρίσια, Νακούση Λυδία, Τσοπανάκη Αναστασία, Χανδρινού Μαρία, Χρονοπούλου Ξένια.

Απεχώρησαν : Ζερίτη Αθηνά, Καραθανάση Παναγιώτα, Ρομπάκη Κατερίνα, Παπαγγέλη Νίκη, Τσιαούση Θεοδώρα.

Σταμάτησαν προσωρινά να αθλούνται λόγω σχολικών υποχρεώσεων της Γ΄ Λυκείου οι: Μάρθα Μπουγά και Σάντυ Μουργή.

-Οι προπονήσεις της ομάδος Γυναικών θα αρχίσουν στο Κλειστό Παραλίας από την Δευτέρα 11/9/2023.

-Με την έναρξη των σχολικών υποχρεώσεων θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις και οι αθλήτριες που στελεχώνουν τις Αναπτυξιακές Ομάδες Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Στο περυσινό συνολικό δυναμικό προστέθηκαν έξι (6) συνολικά νέες αθλήτριες που μεταγράφηκαν στον Μεσσηνιακό. Πρόκειται για : την Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, η οποία επέστρεψε στον Μεσσηνιακό από την ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω, την Ιουλία Ζερδεβά που επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, την Νέλλη-Χριστίνα Βαρσάνη που προέρχεται από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, την Μιχαέλα-Μίλβα Παπαδοπούλου που προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννενα, και τις Μητροπούλου Σταυριανή και Μπαζάνη Ντορίτα που προέρχονται από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και θα αγωνιστούν στα Αναπτυξιακά τμήματα.

Ευχαριστούμε θερμά τους πρώην Συλλόγους των αθλητριών για την άψογη συνεργασία.