Σάββατο
2
Ιούλιος
TOP

Με 19 συμμετοχές το 11ο τουρνουά ράπιντ «Super Market Μουργή» στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Καλαμάτας

Το 11ο τουρνουά ράπιντ «Super Market Μουργή» πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Καλαμάτας με 19 συμμετοχές την Κυριακή 19 Ιουνίου.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Χάινζ Μάτισκα με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Ο συμπαθής και ευγενέστατος Χάινζ μένει εδώ και λίγα χρόνια στην Καλαμάτα. Πρόκειται για ένα ισχυρό σκακιστή και είναι μεγάλη χαρά μας που έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα τουρνουά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Στην δεύτερη και τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Αθανασόπουλος Θοδωρής και Μανώλης Μουτζούρης με 4 βαθμούς. Στην βαθμολογία των γυναικών πρώτη ήταν η Κάτια Όνιπκο , δεύτερη η Άννα Βασιλοπούλου και τρίτη η Χριστίνα Κουντούρη.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι : Ηλίας Πουλόπουλος, Πέτρος Διαμαντέας, Παναγιώτης Κόντος, Δημήτρης Μπουτσικάρης, Δημήτρης Πετρόπουλος, Φάνης Διακουμέας, Λάμπρος Στέφανος, Κώστας Σαραντόπουλος, Άγγελος Μαστορίδης, Ηλίας Αθανασοπουλος, Χρήστος Βέκκος, Αργύρης Κινόπουλος, Θοδωρής Πετρόπουλος.

Απονεμήθηκε κύπελλο στον πρώτο νικητή της γενικής κατάταξης και μετάλλια στους τρεις πρώτους καθώς και στις τρεις πρώτες κορασίδες.

Την προσεχή Κυριακή 26/06/2022 θα διεξαχθεί το 9ο Τουρνουά ράπιντ «Φροντιστήριο Μ.Ε. ΤΣΙΑΛΑΣ» με ελβετικό σύστημα 5 γύρων.

Είναι το τελευταίο τουρνουά με την λήξη των μαθημάτων – προπονήσεων.

Τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν τα καλοκαιρινά σεμινάρια και θα διεξαχθούν 3 τουρνουά ράπιντ στις 10, 17 και 24 Ιουλίου όπου θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν αθλητικό δελτίο.

Οι υπεύθυνοι του Σκακιστικού Τμήματος καθώς και οι αθλητές ευχαριστούν τους υποστηρικτές τους και εύχονται σ’ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!