Σάββατο
14
Δεκέμβριος
TOP

Ξεφεύγει… επικίνδυνα η κατάσταση με την Ελιά Καλαμάτας -Νέο απίστευτο σκηνικό εκμετάλλευσης του ονόματος από Τούρκους (pics)

Μετά τα σκηνικά που εξελίχθηκαν στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Sial και την εκμετάλλευση του ονόματος Καλαμάτα -όχι μόνο της Ελιά Καλαμάτας ΠΟΠ αλλά και της πράσινης ελιάς που… βαφτίστηκε Καλαμάτα από Τούρκους (!!!) με τον κ. Γεωργαντά να περιορίζεται στις φωτογραφίες (δείτε εδώ) – έρχεται ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό να καταγραφεί στο Μαϊάμι. 

Όπως μας έκανε γνωστό o Μεσσήνιος επιχειρηματίας κι ένας από τους πλέον διακεκριμένους Chef σε Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Δημήτρης Πυλιώτης, που δραστηριοποιείται και στην Αμερική με το γνωστό εστιατόριο “Poseidon”, Τούρκοι έφθασαν στο σημείο να ανοίξουν εστιατόριο με το όνομα “KΑLAMATA Mediterranean cousine” (!!!), εκμεταλλευόμενοι το όνομα Καλαμάτα με τέτοιον απροκάλυπτο τρόπο…

Όταν μάλιστα ερωτήθηκαν από τους πελάτες για την ονομασία αυτή και πως και έγινε η επιλογή στο εστιατόριό τους που έχει ανατολίτικη κουζίνα ανέφεραν, πως Καλαμάτα στα τούρκικα σημαίνει… Ελιά!

\

Δείτε και τις φωτογραφίες που μας εστάλησαν οι οποίες καταδεικνύουν την εκμετάλλευση του ονόματος, του brand και των όσων εκφράζει η Καλαμάτα με την ελιά την οποία και την έχουν ταυτοποιήσει στο λογότυπό τους.