Παρασκευή
16
Απρίλιος
TOP

Yπέγραψε στον Πάμισο o Πάνος Παπαγιαννόπουλος!

Στην απόκτηση του νεαρού Πάνου Παπαγιαννόπουλου προχώρησε η ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης, συνεχίζοντας την  ενίσχυσή της εν όψει της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

“Η οικογένεια του Παμίσου καλωσορίζει την τρίτη γενιά της οικογένειας Παπαγιαννόπουλου. Πάνο καλωσόρισες στην ομάδα μας! Ευχόμαστε στον νεαρό ταλαντούχο που αγωνίζεται με επιτυχία ώς μέσος και αμυντικός, να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

 

Τα μικρά Παμισάκια θα κάνουν διακοπές!

Αύριο βράδυ θα αποχαιρετιστούν και θα ανταλλάξουν ευχές για καλό καλοκαίρι, οι μικροί αθλητές του Παμισου Μεσσήνης, στο καθιερωμένο αποχαιρετηστήριο πάρτι του συλλόγου.

“Παρόλο την αναγκαστική διακοπή λόγω του covid -19 εμείς δεν το βάλαμε κάτω και οι προπονήσεις έφτασαν στο τέλος τους. Για αυτό το λόγο όλοι μαζί θα βρεθούμε την Κυριακή το βράδυ 12/7/2020 στο ψητοπολειο “Ανέκαθεν”, στη Μεσσήνη για να γιορτάσουμε το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019 – 2020.

Είναι μία γιορτή που έχει καθιερώσει όλα αυτά τα χρόνια η Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης θέλοντας να αποχαιρετήσουμε τα παιδιά για το καλοκαίρι, να τα ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που έκαναν την χρονιά που πέρασε και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο όπου θα γίνει και η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Μικροί ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης περιμένουμε με ανυπομονησία την Κυριακή να βρεθούμε και να γιορτάσουμε το κλείσιμο της επιτυχημένης χρονιάς.”